Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• vivi.szivi

csendes tag

válasz vivi.szivi #20462 üzenetére

sziasztok!

#tmx #tapasztalat #silányjavítás #garanciális #tofsensor #gumitömítés

előzmény a nevemre kattintva, de röviden:
    garanciális akksi csere -> teló visszaér hibás kamerával (itt a forumon egyből mondtátok, hogy a gumi tömítés) -> jelzem huaweinek , visszaküldöm tmx -> 3 hétig náluk "tartós teszten", majd visszaküldik egy hibátlan jegyzőkönyvvel :W

zaklattam tovább a huaweit, ahogy ajánlottátok, es kvara le akartak rázni azzal a szoveggel, hogy a telonak semmi baja ,majd egy szoftverfrissites megoldja.
    elkezdtem kicsit hatarozottabb lenni, hogy marpedig ezt nem hagyom ennyiben, nem fogadom el, nem tudom hova csatolhatnék tobb fotot, hogy lassak, hogy ez egy trágya. aztan mikor mar kertem irasos allasfoglalast toluk, elkezdtek komolyan venni, es "atadtak az ugyet vmi fejleszto csoportnak" akik egy het utan annyit mondtak, hogy (lass csodat) kuldjem be 3* is a tmxbe. itt mar a vesztesek nyugalmaval bekuldtem, oszinten semmit sem remélve, majd a telo 2 het utan visszajott hibatlanul. :C

a munkalap szerint csak szetszedtek, majd osszeraktak :F .
    azonban, amikor a huaweies hölgy hivott , (akivel az egesz folyamat alatt tartottam a kapcsolatot,) hogy "lezarjuk az ugyemet", megkerdeztem , mégis mit csinaltak vele, rá tudna e nézni.
    ês igazatok volt! a gumi tomites hianyzott a kamera mellol. ezt mar a legelso hozzaszolasomra tobben jeleztétek itt, amit ez uton is koszonok! és én is leirtam a tmx-nek , amikor eloszor visszakuldtem a telot!
    nem elég, hogy elb.sszák, még az első visszaküldésemkor, amikor igazábol laikus létemre leirom, szerintem mi a baj, leráznak, és szinte fenyegetőzni kell a huawei-jel, hogy csináljanak valamit.

nekem ez barominagy csalódás volt, a tmxben egyertelmuen, de a huawei ugyfelszolgalata sem azt hozta, amit várnék.

Új hozzászólás Aktív témák