Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen készüléket. Mikor várható rá a 10.1? Várható egyáltalán?
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1192 üzenetére
Nem használtam egyiket sem, így ajánlani sem tudok, akksit biztos mindegyik szívni fogja.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1190 üzenetére
Megoldható, válogass
[link]
-
Doki42
őstag
válasz
samsung ace #1188 üzenetére
Szia!
Olyat sajnos nem lehet ezt csak amoled kijelző tudja. -
samsung ace
tag
[kép] Sziasztok. Olyan kérdésem lenne,hogy zárt képernyőn mikor kinyittom a tok fedelet itt nem lehet semmit beállítani hogy látszodjon?Pl mutatná hogy az ébresztő be van e kapcsolva és hány órára,vagy időjárás,naptár?
-
-
Imort
csendes tag
Sziasztok,
Nem régóta van meg a teló, alapvetően tetszik, viszont egy wifi hálózat esetén csinál olyat, hogy felcsatlakozik, majd lecsatlakozik magától és nem is tud rá visszacsatlakozni, csak nagy nehezen és sokára. Nem a hálózat hibája, mert más telókkal és laptopokkal teljesen jól megy ugyanez a wifi ugyanonnan, bármilyen hiba nélkül. A jelerősség is jó. Tudtok esetleg valami megoldást?
(Network reset, reboot, ilyesmik csak ideiglenesen oldják meg a gondot. Amúgy 10-es droid van rajta.) -
bdani94
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy adott egy Mi Airdots pro2 fülhallgató és p30 lite telloval szaggat és darabos a hang.. lehet ezzel kezdeni valamit?
Előre is köszi
Szerk:
Mate 10proval nincs gondja és más telefonnal is tökéletesen megy -
Doki42
őstag
válasz
kiraly.andra #1180 üzenetére
Azért írtam, így van...
Mindenhez nem férsz hozzá, root. -
kiraly.andra
aktív tag
Mire gondolsz pontosan? A HiSuite szoftver nem tartalmaz klónozás funkciót. A Phone Clone alkalmazásra a leírása alapján ez egyáltalán nem foglalkozik az appokkal, valamint egyszerre két telefon kell hozzá. Én nem akarok költözni, csak a meglévő készülékemről készíteni egy minél teljesebb mentést.
-
Doki42
őstag
válasz
kiraly.andra #1178 üzenetére
Ez így van. Védelem hátán védelem...
Azért a klónozást használnám a helyedben.. 😎 -
kiraly.andra
aktív tag
Használja valaki Windows 10 alatt a HiSuite szoftvert? Sem a saját dokumentációjából, sem a neten fellelt anyagok alapján nem egyértelmű, hogy ez teljes értékű mentést csinál-e, azaz menti-e az alkalmazások összes adatát és beállítását is. A dokumentáció ezt sugallja, de a számítógépen létrehozott könyvtár tartalma nem igazolja a várakozást. Az összes APK fájlt mellett van néhány DB (ezek a nevek alapján rendszerbeállítások lehetnek), és kicsivel több TAR fájl, melyek mind egy-egy alkalmazáshoz tartoznak. Ezekbe azonban sem a Total Commander, sem a WinRAR nem tud belenézni.
Függetlenül attól, mi van ezekben, szerintem nincs teljes mentés, mert ehhez legjobb tudomásom szerint mindenképp root kell, és hát nincs is minden AKP-hoz egy TAR fájl.
Szerintetek?
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1174 üzenetére
Vodánál szokott ilyen lenni, ezért kérdeztem. Sim menyi idős? Ha pár éves, cseréltesd, rossz térerōre hivatkozva, akkor ingyenes.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1172 üzenetére
Vodafon?
-
samsung ace
tag
Tegnap délután haverom küldött egy smst amit nem kaptam meg. Nemrég szólt hogy olvastame? Újrainditottam a telót és akkor jött meg a tegnapi sms-e. Ez mitől lehet? Ha nem indittom újra a telót akkor meg se kapom?...
-
Kovgib
csendes tag
Sziasztok
3-5 honapja volt oprendszer frissitésem (szerintem akkor lett 10.0-ás) , azóta sokkal lasabb és gyorsabban merül a telom. Chrome böngészöm is gyakran befagy amikor korábban ilyen nem volt.
Nem tudjátok esetleg hogyan lehet korábbi verzióra (lehetöleg legálisan) vissza frissiteni?Vagy van valmi tapasztatok mit lehet ezzek a problémákkal kezdeni.
Barátnöm hasonló cipőben jár a p20 - val... -
Nekton
aktív tag
válasz
kiraly.andra #1162 üzenetére
Szia!
Nálam sem látszik az általad említett helyeken. Az app maga Messages néven van a telefonon. Érdekes, hogy a telefon szerint a fejlesztő valami Arcania..., míg a Play áruházban a Google llc., de onnan megnyitva ugyanaz nyílik meg.
Nálam amúgy rendben működik. -
kiraly.andra
aktív tag
Annyira valószínűtlen, amit látok, muszáj megkérdezem az ugyanilyen készüléket használókat. Angolul használom a rendszert, ezért a magyar kifejezéseket csak tippelem.
A Google Messages alkalmazást szeretném kivenni a rendszer gyilkos kezéből, és futtatni úgy, ahogy azt normálisan kell, azonban nem látszik a listákban. Sem a Battery / App Launch (Akku / Alkalmazás indítás?), sem az Apps / Special Access / Battery Optimization (Alkalmazások / Speciális hozzáférés / Akku optimalizálás?) listában nem látható, így nem is tudom a kivételezettek közé tenni.
Akkor sem látszik, ha bekapcsolom a rendszeralkalmazások mutatását (tudom, ez nem az, de gondoltam, hátha), és a "G" betűnél sincs (Google Messages).
Nálatok is így van ez, vagy csak engem ver a sors? Ha ez így van kitalálva, akkor van-e valamilyen megoldás a nevezett alkalmazás egészséges futtatására. Erre azért van szükségem, mert többször is kiderült, hogy volt ugyan értesítés, de az eltűnt a szemem elől, ami szerintem azért van, mert a rendszer (EMUI 10) idővel leállítja az alkalmazást.
-
Zuglói
tag
Sziasztok, nektek is átváltott az időjárás előrejelző egy kinai szerverre, és ha igen, hogy lehet visszaállítani az accuweather.com -ra?
-
MR ME
aktív tag
Annyi féle fajta cikket olvastam a témában, hogy kicsit összekavarodtam, jól értelmezem, hogy biztonsági frissítés jön a telóra, de az android 11-et elfelejthetjük?
-
MR ME
aktív tag
válasz
mpierre #1150 üzenetére
Nekem egy QCY (xiaomi) fülesem van, kb 6k volt, de meglepően jól szól, egy 15k-s seinnheiser fülest simán lecseréltem rá, pedig azért én is adok arra h szépen szóljon vmi, meglegyen a kellő basszus stb... Persze ízlések és pofonok, de engem már kurvára idegesített a dróttal szarakodás :)
-
mpierre
veterán
Esetleg másnak is van gondja a fülesre jutó hangerővel és -minőséggel?
(Mi4s-en ua fülessel, ua szám tisztább, jobb, hangosabb, hallgathatóbb... Ellenben ezen a téren ez a telő felér egy kínvallatással.)
-
fabel
csendes tag
Kedves Fórumozók!
A testvérem telefonján betört a kamerát védő üveg. Íme a látvány:
Van tapasztalatotok, hogy mennyiért javítaná meg ezt a Huawei szerviz?
Illetve más úton elindulva... ezek közül az alkatrészek közül valamelyik szóba jöhet alternatív csere esetén?
Link1
Link2
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Doki42
őstag
válasz
LagerMaister #1143 üzenetére
Olvass vissza kérlek... ⏪
-
samsung ace
tag
Sziasztok. A telefonkönyvből ezt hogy lehet törölni? Ha lehet. És ha törlöm az nem baj? [kép]
-
LagerMaister
tag
[kép] Hali! Nálam még mindig csak android 9 van... Miért?
-
BIZ0906
aktív tag
Üdv. A Viber folyton létrehozza ezt a fájlt (saját értesítő hangja) "viber_message (1).mp3" de egy rakattal. Mi a frászért csinálja ezt?
-
mpierre
veterán
válasz
samsung ace #1138 üzenetére
Nem feltétlen szakszerű megoldás, de a célnak megfelel: Használt elektromos fogkefe fejet felrakod a fogkefére és óvatosan megdolgozod vele. A dzsuva jelentős részét eltávolítja.
-
samsung ace
tag
Sziasztok. A felső hangszorót kilehet valahogy tisztítani? Mert eléggé elvan tömödve. Vagy ezt csak szervízbe tudjak?
-
npeter1
friss újonc
Sziasztok!
Egy jó ideje felugrik egy szöveg :"Rendszerbeállítás frissítés érhető el. A készülék újraindul a telepítés befejezéséhez. Frissíti?"
Ezt nem lehet vhogy kikapcsolni, nem szeretnék 10-esre váltani, most 9.1 -es. -
A_Papa
senior tag
Ez volt a gond, köszönöm szépen!
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Annak mi az oka, hogy a beérkező gmail levelekről nincs értesítés, csak akkor látom, ha megnyitom a levelező appot! Minden másnál (FB, Viber, SMS) nincs ilyen gond. Az értesítésnél ott a Gmail app és engedélyezve van és a szalagcímek is be van kapcsolva.
Köszi a választ! -
mpierre
veterán
Sziasztok, P30 lite-on valahogy be lehet állítani, hogy gépelés közben rezegjen a teló? Ez a visszajelzés hiány nem tetszetős...
-
Chrisluke
csendes tag
Sziasztok, Volna egy Huawei P30 Lite és egy Haylou Solar okosóra, simán ment a párosítás és szépen is működik minden. De sajnos azt tapasztalom, hogy bizonyos idő elteltével a kapcsolat megszakad. Valakinek van valami ötlete vagy esetleg ha automatikus indtást engedélyeznék az okosóra appjának? Ez utóbbit hol tudom beálltani? Előre is köszönöm.
-
Doki42
őstag
válasz
LagerMaister #1120 üzenetére
Semmit, várj türelemmel
Lehetőségek: 1.Támogatás app megnyit
2.Számítógép összedug, Hisuite app szinkronizálsz aztán lehet...
Indítsd újra első körben a telót és úgy nézd meg
A többi fentebb -
LagerMaister
tag
Hali. Egy hete van meg a telo, de nem akar frissíteni Android 10, ismerősöknel már fent van az új, mi lehet a gond?
-
Aurig@
őstag
Üdv!
Feleségemnek néztem ilyen telót, házassági évfordulóra.
Alkalmazás értesítések időben megérkeznek /viber, aquamail/ gps, banki appok rendben vannak? Olvastam a tesztet, hogy éles a kontraszt, hétköznapi használat során mennyire zavaró?
A másik kiszemelt a Realme 5 Pro lenne. Nem tudom melyik mellett döntsek. Ezért érdelődöm.Köszönöm
-
MR ME
aktív tag
Használ vki opera böngészőt?
Nálatok is befagy néha? -
MaidenFan
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy az valami bug hogy ha főképernyőn balra húzom akkor ugye be jön a google hírfolyam vagy mi és elég sokszor kilép onnan magától?!
A messenger meg iszonyatosan tud akadni -
LagerMaister
tag
Helló. Ma újítottam be egy ilyen készüléket es az lenne a kérdésem, h mennyire normális h 4 ora alatt 15%ot merült az akkumulátor úgy h nem csinaltam rajta szinte semmit....
-
bajusz9
friss újonc
Köszönöm :-)
-
bajusz9
friss újonc
Van nfc mindben... Csak hivatalos viszonteladótól szabad vásárolni.
Bocsi az értetlenkedésért. Ki számít hivatalos viszonteladónak?
-
bajusz9
friss újonc
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok és két készülék maradt a finisben, a Huawei P Smart Pro és a Huawei. P30 Lite
Most a P30 lite áll nyerésre, mert a Smartban a leírások szerint nincs NFC.
Erre mit látok, a P30 Lite-nél ismegoszlanak a leírások. Némelyik webáruház azt írja, hogy nincs benne, mások, hogy van.
Kérdésem lenne, hogy előfordulhat, hogy egyikben van, másikban nincs?
Mert akkor nemcsak az árat nézem, henem ezt is, amikor megrendelem.
Előre is köszönöm a választ -
MR ME
aktív tag
válasz
samsung ace #1100 üzenetére
sztem csak egyenként lehet a hívásokat megnézni, ha a hívásnál rákattansz a szám mellett a kis i betűre, ott mutatja, hogy ki/bejövő hívás volt és a hosszát
Új hozzászólás Aktív témák
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest