Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1353 üzenetére
Próbáld esetleg ezt [link]
Sokan használják -
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1349 üzenetére
Emui 12 az ilyen, sőt már emui 11 alatt se lehetett ezeket megnézni. Nekem P30 pro van, de az emui felület ugyan az. Az android verzió maradt 10 arra épül az emui verzió. Külön appal tudod csak sajnos nézni az akku statisztikát, gyáriban nem.
-
szemesi69
addikt
válasz
M4T4D0R #1218 üzenetére
Szia!
Nekem volt, most is megvan a családban, nem mondanám lassúnak és akadozónak, javasolnék egy gyári vissza állítást, előtte képek, videók, zenék, névjegyzék legyen mentve semmi más, majd belakás mint új telefon. Nem használt programokat legyalulni vagy tiltani.
Doki megelőzött -
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1192 üzenetére
Nem használtam egyiket sem, így ajánlani sem tudok, akksit biztos mindegyik szívni fogja.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1190 üzenetére
Megoldható, válogass
[link]
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1174 üzenetére
Vodánál szokott ilyen lenni, ezért kérdeztem. Sim menyi idős? Ha pár éves, cseréltesd, rossz térerōre hivatkozva, akkor ingyenes.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1172 üzenetére
Vodafon?
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #1084 üzenetére
Hangszoró tiszta
Az is tud ilyent
-
szemesi69
addikt
Mindegyik jó választás
Nekem soha nem éget be kijelző, samuból volt pár amoled, páromnak s10 van, előtte s8 volt neki, semmi beégés nem volt. Nem tudom, hogy használja akinél beég, nálunk böngészésre van legtöbbet használva, tehát a kijelző nem keveset megy. P30 nálam 7-8 óra kijelzőidőket megy 1 másfél nap alatt és akkor még 30-40%-n van.
-
szemesi69
addikt
válasz
fecaga21 #1027 üzenetére
Te döntésed, válaszd azt ami neked tetszik, nekem van mindkettő, p30 és lite is
Így látom a különbséget. Én sem játszom, abból a korból kinőttem
Sebességben napi használatban is jelentős különbség van, valamint a fényképezőt sem lehet elhanyagolni, jóval szebb képeket tud csinálni a p30.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
Mr.Grincs #950 üzenetére
[link] Itt a lista, ahol gyártói garanciával veheted. Magyarországon csak 128 gb.-os van hivatalosan forgalomba, 64gb. nincs. A telekomnál is 84.000 dominóval, gyárilag független dual sim. Nézd meg a listán szereplő üzletek árait. Hogy ér-e ennyit, ezt neked kell eldönteni. Alzához képest nekem a gyártói garancia érne +20 ezret.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #902 üzenetére
3-4 töltési ciklus után fog be állni. Ezek nem pontos értékek, csak kalkuláció, ami a használattól és telepített appoktól függően változik. Amíg ez a telefonom volt másfél nap alatt simán hozott 6 órás kijelző időt. Fiamnál is aktív játékok mellett is ment több mint egy napot. A beállításokon is nagyon sok múlik.
-
szemesi69
addikt
válasz
szumoo@gmail #900 üzenetére
Kapcsold ki a szolgáltató nevének megjelenítését, ha annyira zavar, akkor nem fogod látni
Más megoldást nem tudok.
-
szemesi69
addikt
válasz
szumoo@gmail #898 üzenetére
Vodafon? Akkor ne is keresd a menüben, ott nem tudod kikapcsolni. Telekomnál lehet, a többit nem tudom.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #888 üzenetére
Ha másik telefont veszel, ugyan így járhatsz, ezért ne add el. Bemész a telekomhoz, ott segítenek ebben. Azt sem hiszem el, hogy nincs egy barátod, ismerősöd aki tudna segíteni. Inkább buksz az árán?
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #885 üzenetére
Névjegyzék google fiókba, onnan vissza szinkronizálja, ha van memória kártyád, azon legyenek a képek, videók, a többit meg újra letöltöd, röviden ennyi, ezt nem lehet elrontani
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #878 üzenetére
Magyar nyelvű, elméletileg, ha a telefont rádugod a gépre, fel fogja dobni, hogy telepítsd. Ha nem a huawei oldaláról letöltöd és telepíted.
-
szemesi69
addikt
válasz
samsung ace #868 üzenetére
Csak érdeklődöm, miután a 10 felment, volt gyári vissza állítás? Ha nem akkor itt az idő
Verzió ugrás után ajánlott. Most majd jönnek megint és leoltanak, hogy ezt ajánlom
-
szemesi69
addikt
Üdv! A cikk még az első frissítések idején készült, azóta már más a helyzet. Ahogy olvastam a hibáid, gyanus, hogy megvezetett akiitől vetted. A közelítés érzékelő nem működik fr. után sem, az nem biztos, hogy szoftveres probléma. Csinálj újra egy gyári vissza állítást, ha nem javul, és van garancia rá, küld szervizbe. A messenger és társai, amit írsz, az app bugja nem a telefoné.
-
szemesi69
addikt
A nagy tudásoddal erre az egyszerű kérésre se voltál képes segítséget nyújtani [link]
Ettől kezdve senki vagy számomra. Eddig nem láttunk tőled semmi érdemlegest, csak a szánalmas mantrádat ismétled. [Ő] nem problémázott, mert ezek szerint értelmes segítséget adtam, te viszont erre sem voltál képes, csak bennünket támadsz mint egy kis iskolás. Ettől legyen orgazmusod
Ez volt az utolsó írásom ebben a topikban, mostantól remélem mindenki problémáját meg oldod. -
szemesi69
addikt
válasz
HoldfenyLuna #532 üzenetére
Öröm olvasni, korrekt. Merülős bug nincs, teljesen jól jártad körül
Az fr. itt bűn egyesek szerint, páran azt mondjuk és a huawei is, hogy ajánlott, nem kötelező
Párom s8-án még soha nem volt fr., pedig volt verzió váltás is, ettől függetlenül voltak érdekes dolgok, de megoldottukA második rész csak kiegészítés, nem neked szól, csak nem akarok külön hsz-t, generálni.
-
szemesi69
addikt
válasz
HoldfenyLuna #514 üzenetére
Szia!
Az itt tiltott szó megoldja, én azért is ki mondomFr.-t neki, lánykori nevén gyári vissza állítás
-
szemesi69
addikt
Arra tanítottak, ha meg szólítok valakit köszönök, a fórum etikett is azt kívánná. Kapásból nettó hülyeségnek nevezted az ajánlásom véleményem. Ezek után ne várd el, hogy bármivel bizonyítsam az állításom. Úgy reagáltam, amit a stílusod kiváltott belőlem. Ezek után többet nem fogok reagálni, bármit írsz is. Mivel udvarias ember vagyok, így újra szép napot kívánok neked.
-
szemesi69
addikt
Azt teszel amit akarsz. Nem kötelező az én véleményem és tapasztalatom elfogadni. Úgy látom nincs ilyen telefonod, mivel a mate szériát hozod példának. Nettó hülyeségnek nevezni valamit nem bölcs dolog, innentől nincs mit mondanom. További szép napot. Részemről ennyi volt.
-
szemesi69
addikt
Szia! Csak akkor lesz ha valaki vállalja, hogy készít. A tesztben benne van a lényeg. Én váltottam P 30-ra. A lite a fiamé lett, így már csak olvasom a topikot. Ha kérdésed van tedd ide, ha tudunk segítünk.
Stabilitással nem lesz gondod, csak jókat tudok mondani, pár hónapig használtam, semmi probléma nem volt, jó képeket készít, üzemidő jó, gps kiváló, jó választás. -
szemesi69
addikt
Akkuidő nem változott, beállítások menü lett más, a lehúzható redőny ikonok is változtak, minden ugyanúgy működik nálam mint 9.1 alatt. A többire nem tudok mit mondani, mert még nem próbáltam, pár képet lőttem vele, a minőség szerintem ugyan az, mondjuk nem néztem meg különösebben.
A lényeg van sötét módSemmi extra, ai bekapcsolva, minden automatán. Ez most készült.
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz
Black Phone #256 üzenetére
A huawei elég agresszíven kezeli a memóriát. Próbáld beállítani, hogy fusson a háttérben azok a programok, amiket használsz, olyankor kis zárt lakat van a sarokban mikor bezárod az alkalmazásokat és azon kívül minden mást bezár, csak azt nem. Ha vissza olvasol, nem kell sokat, bubus66 képekkel mutatja, hogyan kell.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Középkategóriás szintre is érkezett egy P30, és bár az árcímke erős, a stílusos külső és jól ismert, biztos alapok meghozhatják a sikert.
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest