Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
PBA
aktív tag
Mint tudjuk, ez még nem lenne kizáró ok (a kettessel kezdődés).
Üvegfólia tényleg nem vagy nehezen szerezhető-szerkeszthető rá, én is maradtam a gyári fóliánál, és valószínűleg ha cserélni kell, akkor sem fogok üvegfóliát venni hozzá, pedig az előző telómon nagyon szerettem... -
PBA
aktív tag
8.0.0 alatt sajnos nekem is jelentkezik P10-en a sötétedés. Elsőként a navigáció során vettem észre, hogy mi a f... hogy nem látok belőle semmit??? Azt hittem, a Wazze bénázik, próbáltam manuálisan max fényerőre húzni, de semmi. Ez egyértelműen szoftverhiba, azaz firmware gond. Remélem, hogy javítják, mert napsütésben navigáció közben is, és az utcán sétálva is használhatatlanul sötét a képernyő.
-
PBA
aktív tag
válasz RoSSo3 #10297 üzenetére
Örülök, hogy összejött a vásárlás, használd egészséggel és problémamentesen jó sokáig! Én végigkövettem a vívódásodat, és szerintem ez nem volt off, még ha sokakat irritált is. Szerintem ennyi pénzért ez a készülék ennyi garanciával megérte, jó az ár/érték arány. Nekem is P10-em van, és alapvetően szeretem a kisebb hibái ellenére is. Szerintem ezek egy részét javítani fogják az későbbi frissítésekben. Én most jó darabig nem tervezem lecserélni, több mint fél éve van meg, és a teljesítményét illetően kiszolgálja az igényeimet.
-
-
PBA
aktív tag
válasz Wallenberg #11787 üzenetére
Bocs, de ezt nem hagyhatom ki: akinek megjött a GPU turbo, az mérje már le az ANTUTU után azt is, hogy a farka hány centit nőtt! Hölgyek esetében fakultatív módon ugyanez a mellbőségre értendő.
Most komolyan, nem tök mindegy az ANTUTU érték? A lényeg, hogy valós helyzetben hogy teljesít. Farokméregetés.
-
PBA
aktív tag
válasz Dave920117 #12017 üzenetére
Nem is leszel megelégedve, és ugyanúgy melegedni fog.
-
PBA
aktív tag
Sziasztok,
ajándékba szeretnék venni egy P10-et, feketét vagy kéket. Hol érdemes most venni, ha rendes, gyári garival szeretnék vásárolni? Van még olyan, hogy 2 év garival árulják? Azt tudom, hogy a 2+1 év már megszűnt. Ki hol látta mostanában a legjobb áron? Ahogy nézem, a legtöbb helyen már kifutott a készülék.
A páromnak azért ezt venném, mert alapvetően jó készülék, és ez a legnagyobb méret, ami neki még okés, emiatt nem jön szóba pl. a P20lite. Plusz azt sokan szidják is, és mondják, hogy a P10 még mindig jobb.
Előre is köszönök minden tippet!
-
PBA
aktív tag
Köszi mindenkinek az infót. Már csak épkézláb helyet kell találnom, a legtöbb boltnál 1 év garit írnak, ami nyilván nem okés.
-
PBA
aktív tag
Köszönöm a P10 beszerzési lehetőségekre vonatkozó hozzászólást, privát üzeneteket. Sajnos a korábbi javaslatok mind elvéreztek, mindenhol elfogyott.
Szóval továbbra is áll, hogy ha valaki tud valahol még készleten ilyen telefont, rendes gyári 2 év garival, akkor ne fogja vissza magát, és dobjon egy privát üzenetet.Köszönöm szépen!
-
PBA
aktív tag
Sziasztok,
félig-meddig off, de hátha valaki tudja: a Huawei szerviz napok keretében ha két készüléket visz be az ember, akkor mindkettő esetében külön-külön érvényesíthető a kedvezményes javítás? Olvasgattam a weboldalt, de nem derült ki egyértelműen, csak az, hogy egy ember több készüléket is bevihet. De hogy mindegyik javításából lejön-e a kedvezmény, az nem derült ki... Köszi!
-
PBA
aktív tag
No, be is szaladtam ma, és igazad volt, készülékenként van kedvezmény.
Ilyenkor azért sajnálom, hogy kvázi beszántották a Huawei-t, ez a József krt-i szerviz kellemes tapasztalat volt. Egy hozzáértő, tapasztalt, hiperkedves hölgy volt a segítségemre, minden gördülékenyen és profin ment, plusz nagyon jó árajánlatot kaptam mind a két P10-ünk felújítására. Komolyan, le a kalappal, sajnos nem ez a jellemző itthon a szolgáltatások területén. Nagy respekt az ott dolgozóknak.
-
PBA
aktív tag
válasz RoSSo3 #15121 üzenetére
Azt sajnos nem tudom neked megmondani, hogy Győrben hogy működik a dolog, de itt Pesten minden hónap utolsó csütörtök-pénteki napjain van az akció. Ha jól tudom, vidéken ugyanígy van. Sajnos 3 év után az akku elkezd meghalni, nekem is ugyanez volt, mint neked, bevittem, kicserélték (a repedt kijelzőmmel és a halódó USB portommal együtt), és azóta ismét bő 2 napot kibír a telefon. Én nem tervezem lecserélni, ezért csináltattam meg, szerintem érdemes!
A helyszínen nem fogják tudni az akku kapacitását kimérni, mindenképpen a cserét fogják javasolni, nagyon helyesen. Az átfutási idő változó, szerintem aznap nem lesz meg, de másnapra el szokott készülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest