Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ChuckyCheese

tag

válasz Sword #1399 üzenetére

Szia! Fogalmam nincs miért tették vissza a kínálatba. :F Azt tudom, hogy én csütörtökön vettem észre, hogy ez az összekapcsolt verzió is fenn van a shop oldalán. Onnantól figyeltem. Persze az only phone verziót is. Egyszer szombaton kaptam arról értesítést, hogy kapható, de mire rákattintottam már nem élt az oldal. Valami technikai gebaszt írt ki.
    Persze ezt játszotta folyamatosan egész hétvégén. Aztán megtörtént a csoda. Hétfő hajnali fél 3 kor. :)
    A dobozok mind gyárilag zárva voltak. És egy közös bazi nagy zacskóban voltak együtt.
    A futár gyors volt és rugalmas. Simán került a kedvemért. Jófej volt. :)
    Telón van gyári fólia, aminek örültem. Bár kicsit keskenyebb, mint a képernyő. Talan1-1 milliméterrel.
    A. Hozzáadott műanyag hátlap védő tokszerűség nem rossz, de a vége kicsit éles, így pont birizgálja az ujjamat, ami alul van. Ezért beszerzek még valami mást is. :)
    A telefon elsőre gyors és szép élőben is (bár ez szubjektív). A szoftver tetszik végülis. Kicsit fura, mert más mint a Cyanogen a OPO-on. De sok hasznos dolgot is tud.
    Tetszik a kamera is! A fekete fehér képek ezzel szebbek mint az OPO-on. Pedig az sem volt rossz. De ez sokkal gyorsabb.
    Képernyő. Meg néztem előtte egy S7 qhd-t. Nagyon baba. Most ezt használom, de nem érzek olthatatlan vágyat nagy felbontásra. Ez is nagyon szép.
    A hangja tetszik. Eddigi legjobb hangú telom talán.
    Alap a Swype, ez is tetszik. Örülök neki.
    A többi dolgot meg még tapasztalom kell. Egyelőre ennyi. :)

Új hozzászólás Aktív témák