Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyCheese
tag
Szia! Fogalmam nincs miért tették vissza a kínálatba.
Azt tudom, hogy én csütörtökön vettem észre, hogy ez az összekapcsolt verzió is fenn van a shop oldalán. Onnantól figyeltem. Persze az only phone verziót is. Egyszer szombaton kaptam arról értesítést, hogy kapható, de mire rákattintottam már nem élt az oldal. Valami technikai gebaszt írt ki.
Persze ezt játszotta folyamatosan egész hétvégén. Aztán megtörtént a csoda. Hétfő hajnali fél 3 kor.
A dobozok mind gyárilag zárva voltak. És egy közös bazi nagy zacskóban voltak együtt.
A futár gyors volt és rugalmas. Simán került a kedvemért. Jófej volt.
Telón van gyári fólia, aminek örültem. Bár kicsit keskenyebb, mint a képernyő. Talan1-1 milliméterrel.
A. Hozzáadott műanyag hátlap védő tokszerűség nem rossz, de a vége kicsit éles, így pont birizgálja az ujjamat, ami alul van. Ezért beszerzek még valami mást is.
A telefon elsőre gyors és szép élőben is (bár ez szubjektív). A szoftver tetszik végülis. Kicsit fura, mert más mint a Cyanogen a OPO-on. De sok hasznos dolgot is tud.
Tetszik a kamera is! A fekete fehér képek ezzel szebbek mint az OPO-on. Pedig az sem volt rossz. De ez sokkal gyorsabb.
Képernyő. Meg néztem előtte egy S7 qhd-t. Nagyon baba. Most ezt használom, de nem érzek olthatatlan vágyat nagy felbontásra. Ez is nagyon szép.
A hangja tetszik. Eddigi legjobb hangú telom talán.
Alap a Swype, ez is tetszik. Örülök neki.
A többi dolgot meg még tapasztalom kell. Egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest