Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
thebear007 #4536 üzenetére
Mi is az az Alp blokkoló?
-
pepetech
őstag
válasz
Van egy 18 hónapos lányom és egy 3 éves fiam. Ha látom hogy cukiság készülődik nem fotózok hanem rögtön videót indítok és minden meg van örömítve
. Azt a bizonyos pillanatot soha nem fogod elkapni mert az ember nem telefonnal a kezében van otthon ami egyből fényképezésre van állítva.
-
pepetech
őstag
válasz
2013-as 313-as slrinter gyári btje viszi. 2013-as e osztály gyári rádiója viszi illetve szintén egy 2013-as ml is remekül szuperál a telefonnal nem csak beszéd hívásokra használom hanem zene hallgatásra is. Eközben a huawei b2 mindig rajtam van. Illetve egy régebbi sprinterünkben egy nemtudom milyen bt kihangksító van ami szintén tökéletes. Vagy szervízbe küld el vagy tényleg add el.
-
Szpisti
addikt
válasz
Mikor sokat fotóztam a gyerekeimet (kisebbek voltak) direkt volt egy fényképezőgépem erre a célra, aminek nem egy 2-3mm-es lencse volt az optikájában mint a mobilokban. Kompakt gép volt, gyors volt és semmit nem kellett állítgatni rajta. Aztán mikor már csak nagyritkán készültek fotók, eladtam a gépet...
Miért is vettél Mate9-et? Én mielőtt megvettem, annyi tesztet elolvastam róla, amennyit csak találtam, így tudtam mit veszek... Nekem pont elég volt a Samsungból. A Note 4 volt az első és az utolsó Samum.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest