Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz xedamen #10600 üzenetére
Menj be, mondd el mi a szitu, abból már ők tudni fogják, hogy mi a dolguk. A készüléknek a javítás után is meg kellett volna felelnie az IP68 minősítésnek, amit a megfelelően elvégzett tesztek alapján kellett volna validálniuk.
Ha ez elmaradt, akkor ők hibáztak. Ha nem és ezt bizonyítani is tudják, akkor nem tehetsz semmit.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
xtmod
senior tag
a 9.1 frissítés után melegszik valakinek töltés közben? a 300 után még nem tűnt fel, de a 310 után ( 2 napra rá jött ) igen. nem túl vészes, de elég meleg. eddig normális hőmérséklete volt.
-
Jack Oneill
veterán
-
xtmod
senior tag
válasz Jack Oneill #10605 üzenetére
nem mértem, de előzőleg kb mint a környezete, tehát semmi különös. most viszont feltűnő a különbség. azt írják az okosok, ha melegszik a teló töltés közben, akkor nem megfelelő a töltő. nem tudom, hogy így van-e, én csak frissítettem, és ilyen lett.
-
Jack Oneill
veterán
Melegednie mindenképp kell, hiszen a töltés hőt termel. A telefon és a töltő is melegszik, ez normális. Csak az nem mindegy, hogy ez a hő mekkora. Vannak programok, amikkel ezt mérni lehet, sőt van egy gyári szervizkód, amivel szintén lehet mérni, remélem, valaki beírja ide, hogy mi az a kód, mert speciel azt nem tudom.
-
xedamen
senior tag
Bevittem a körúti Huawei szalonba és átvették. Elmondta az ügyintéző, hogy ez nem al első eset, hogy biztosítós javított telefont visznek vissza hozzájuk. Az ugyanis a TMX központban kerül javításra, míg amit a boltba viszel be, azt ott javítják. Ma reggelre már fel sem villant a kijelző, pedig be volt kapcsolva. Mutattam az ügyfélszolgálatos nőnek, hogy keresztbe tudok fújni a telefonon 😂 mondta, hogy ilyen nincs ez durva... Sőt, mikor elkezdtem mentegetőzni, hogy tudom beázásra nem vonatkozik a garancia, azt mondta "dehát ez vízálló, vagyis az volt, amíg jól volt megragasztva". Kíváncsi vagyok, hogy ezt még javítják-e. Az összes kamera (első/hátsó) párás volt, kijelző halott, gondolom ujjlenyomat olvasó is vizes lett, meg konkrétan minden, hisz nem csöpögött, hanem folyt ki a víz a telefonból. Azt mondta, hogy a héten meglesz :) nagyon pozitívan csalódtam, meg sem próbáltak kötekedni, pedig annyira készültem...
-
Vizinyenyec
aktív tag
Nem tudja valaki hogy a 960 fps videó időkorlátjának hardveres vagy szoftveres oka van?
-
popey37
addikt
válasz xedamen #10611 üzenetére
hát ebből az a tanulság: hogy a huawei telók előtt le a kalappal, DE a huawei szerviz előtt is le a kalappal.
más elektronikával, de én is jártam hasonló cipőben: a laposom behalt 2 hét után, telefon a szervizbe, hogy hova kellene bevinnem, erre a szerviz, nem kell behozni, majd mi hozzuk visszük. állam leesett. jött a futár, elvitte, majd 1 hét után visszahozta javitva.szóval azért még vannak olyan cégek akik odafigyelnek az ügyfelekre.
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
torrente777
tag
Én is a József Körútra vittem vissza amikor baja volt mondták menjek vissza egy óra mulva és adtak egy vadi új fóliásat és még arra az 1 órára is adtak cserekészüléket úgy hogy ott nagyon profi csapat dolgozik.
-
Szpisti
addikt
válasz Vizinyenyec #10613 üzenetére
Szerintem hardveres, azt gondolom, hogy elfogy a műveleti memória, mivel a 960 képet másodpercenként el is kellene raktározni a tárhelybe mentésig, (mivel csak a RAM képes ilyen sávszélességre, ezért átmenetileg ott tárolódik) márpedig az elég hamar elfogy, ezért csak néhány tizedmásodpercet tud így rögzíteni.
-
Zsolaf
addikt
Az időnként felvillanó ujjlenyomat ikont ki lehet kapcsolni vagy külön azt nem? Köszönöm.
-
Fifi
őstag
Szerintetek vidéken hol lehet még ilyen telefont megtapogatni vásárlás előtt?
A szolgáltatóknál és MM-ben már nincs ... esetleg van köztetek szombathelyi, aki szánna rám 10 percet, mielőtt online megrendelem.
(Tudom van 14 nap elállási lehetőség, de ha lehet, akkor nem túráztatnám sem magam, sem a kinézett webshopot, ha mégsem jönne be a készülék). -
lkristóf
senior tag
Tegnap megérkezett a telefon, hát ez egyszerűen fantasztikus. Ma érkezik a Spigen tok, elviszem a WestEndi MediaMarkt-ba fóliázásra és jöhet a mindennapi használat.
-
spider80
őstag
Euronics?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
-
workin
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a szakavatott kollegák véleményét.
Gondolkodom, hogy beruháznék most egy Mate20Pro -ra, most egész jó áron beszerezhető, MI9-et váltanék vele, ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek akár pro és kontra, hogy megéri e a váltás esetleg .
Ami nekem alapvetően lényeges : fényképezés (gyerekeket sokszor csak telefonnal van esély lefotózni,), illetve kicsit a SOT , mert nem mindig van lehetőségem azonnal tölteni a telefont. -
workin
senior tag
http://www.kingtel.hu/index.php?route=product/product&product_id=713086
pl itt. Ez relativ a nyitó árához képest jó. Esetleg van valakinek az említett "kereskedésről" véleménye?
De a kérdés eredeti , érdemi része az ami ténylegesen érdekel. -
Fifi
őstag
válasz workin #10634 üzenetére
Én ma erre neveztem be prémium szolgáltatással együtt 168.124,-Ft-ért.
Az egyszerű fekete szín nem érdekel, úgyis Spigen Neo Hybrid tokban hordom majd.
-
Fifi
őstag
válasz Pardise #10647 üzenetére
Csak a tokról vagy telefonnal együtt vagy rá kíváncsi?
A tokot holnap hozzák, de a telefon csak pénteken jön meg.Amúgy azért választottam ez a tokot, mert jelenlegi telefonomon - Samsung Galaxy S7 - is ezt használom nagy megelégedéssel. Igaz a telefon szépségét és kecsességét teljesen elveszi, de jó fogást és védelmet biztosít.
-
Szpisti
addikt
Annak is megjön OTA-n a frissítés (310) aki dload-os módszerrel tette fel a 300-as firmware-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Rap, Hip-hop 90'
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest