- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Csataálca
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebuci
tag
Én mint már többször leírtam, csak ezek miatt a ficsőrök miatt veszem a note-ot. Én sűrűn használom a pen funkciókat, nekem nagyon fontos. Nem lévén más alternatíva, marad a note 8. Ha megszokod és használod, akkor nagyon rossz eme ficsőrök nélkül élni. Vagy hogy egy csoporttársunkat idézzem: "használtál már iPh... Izé... Note-ot?" 👹😁
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
malor
aktív tag
A kamera mizéria itt pont azért érdekes, mert éppenséggel az átlag felhasználók nem olvasnak ilyen teszteket és trükköket hogyan lehet vele fotózni. Az átlag azt várja, hogy bekapcsolja és minden működik frankón. De itt koránt sincs így, főleg nem a fotózás esetében. Ez meg egy kameramobilnál már nem ciki, hanem igen erős feketepont. Használd csak a 12 megapixeles szenzort és csak raw-ban fotózz, máskülönben a te képeid lesznek a legkínosabb minőségűek 2017-ben, azért egyelőre minden csak nem "ajánlott", de még nem is "tetszett" kategória.
Hiába van jó hangulata a tesztnek, ha ezek mellett meg simán elmegy.
-
Szakiii
addikt
-
Szakiii
addikt
Note-nak egyelőre nincs vetélytársa, teljesen különálló kategória. Az hogy méretben közelít semmit sem jelent. Ez a teló határozottan s8+ vetélytársa nem a note-é.
Egyébként ha még az alap specifikációt nézem se érzem teljesen azt hogy vetélytárs lenne. Jó teló lett de kijelző gyengébb, nem bővíthető, vízálló? (ezt nem tudom), fotózásban gyengébb, videóban gyengébb, nincs vezetéknélküli töltés,5.0-s Bluetooth nincs, jack nincs és még biztos tudnám sorolni de szerintem elég.
Viszont a nyitó ár jó!
[ Szerkesztve ]
-
bebuci
tag
Ha az U11+ s-pennel(és a hozzá tartozó funkciókkal) jönne ki, nem sokat teketóriáznék a (vissza)váltáson... Habár a note 8-am hibátlanul szuperál, nagyon meg vagyok vele elégedve mind tartalmilag, mind formailag. A kijelzőjét meg egyenesen imádom
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
bebuci
tag
Ajánlom neked Android fronton a HTC-t is. Én annó a note4 miatt váltottam samsungra HTC-ről, és tényleg csak az s-pen és a kamera volt az ami miatt megérte. Rendszer sebességben a HTC köröket vert a note-ra. Szerintem az u11+ egy igen jól összeállított telefon. Szerintem számodra az is érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
-
bebuci
tag
Szerintem is inkább az s8 plusz a direkt ellenfele. De sok esetben már az s8+ ellen is elvérzik: jack, IP 68, töltés, kijelző... És ahogy elnézem kamerába is. Sőt, szerintem a Bixby is fejlettebb mint amit a mate 10 produkál. De ez csak az én egyéni véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- GTA VI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest