- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
beyruth82 #26663 üzenetére
Nem értem azt hogy egy erősen botrányos minőségű 9-es droid után ki és miért vár egy újabb érdemleges újítás nélküli szoftver verziót.
Nem szívtatok még eleget?Évről évre adnak ki új android főverziókat.
De igazából óriási fejlődés nincs sem olyan dolog ami miatt megérné egyikre vagy másikra váltani.
Itt ment hónapokig a sírás hol azért mert nem jött hol azért mert megjött de rosszabb lett.
Kinek jó ez? -
Buckey
őstag
válasz
beyruth82 #26663 üzenetére
Én meg azért vettem ilyen kategóriájú készüléket, mert reméltem, hogy legalább 2 főverziót kap az „eredetin” felül. Erre kap egy kamerahibásat, és utána meg (elvileg) le van, le lesz sz@rva. Hogy ez kinek a hibája (gyártó vagy egyéb), az szerintem lényegtelen a felhasználó részéről.
Én ezután nem gazdagítom okostelefon árával egyik gyártót sem, főleg a Huaweit, ha túléli. Szándékosan kicseszni a fogyasztóval, több mint gyökérség! Ha nem javítanak, akkor megérdemlik a sorsukat (és a többi ilyen gerinctelen féreg).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest