- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piro911
csendes tag
Viberrel, mesengerrel, videófelvételnél is faszán szuperál a mikrofon csak telefonhívásnál nem hallanak, mert halk
Nem tudok rájönni miért. Annyit kerestem a probléma megoldására, de nem találtam
-
Piro911
csendes tag
Mauro V4 el se jó a miki
-
Piro911
csendes tag
Viberen hibátlan a hang, tehát a mikrofon jó.
-
Piro911
csendes tag
Érezhetően gördülékenyebb, gyorsabb lett.
Kíváncsi leszek.
Megmaradt a Play Store is, meg minden beállítás, és progi. Gondolom, mert azonos rendszer (4.2.2) és csak frissítést tartalmazhat az app. -
Cyborg
őstag
Most Batty B509, 4.1.2
A feleségem használja a telefont, így nem tudom kipróbálni az új B804-et, mert ez most működik, de állítólag ez a B804 már jó, csak a nagy fogyasztás maradt meg.
Kb. végigmentem az összes 4.2.2-őn B709-ig, és az összesnek van baja. Eszik az akksit(nekem is bohóckodtak, fűrészjel volt a akksi garfikon, 15%-nál kikapcsolt, aztán viszakpcsolás után 20%-ról indult, stb.), belassulnak, és nem megy az e-mail push rendesen(sleepbe megy a wifi kijelző kikapcsolás után, de mobilnettel sincs push kikapcsolt kijelzőnél). A feleségem semmit nem csinál, csak FB, Crome, telefonálás, és nála is belassult mind, Cromeból kilépve másodpercekig tartott, amíg kirakta az ikonokat e desktopra, de a fényképező is marha lassan indult el -
-
Piro911
csendes tag
Mi az a vendor_dload a 4.1.2 ben? Azt hogy telepítsem?
-
-
Piro911
csendes tag
Valami újabb recovery létezik rá???
-
Cyborg
őstag
Mit ír ki pontosan?
Mikor, az elején már, vagy elindul, és közben?
Angol recovery van fent, és update.app van a dload könyvtárban?Vannak kapcsolók?
mit raktál a dload könyvtárba,, ami a vendor_dload könyvtárban van?
Már nem emlékszem ezekre, de ha va kapcsoló, és nincs magyar benne, akkor az nem többnyelvű rom,vagyis nem lehet a B509. A kínai romokban angol és kínai van csak, és mennek a kapcsolók
Asszem -
-
Cyborg
őstag
Én se értek hozzá, de engem is hajtott mindig, hogy kipróbáljam az új Romokat, hátha jobb lesz. Egyszer én is megijedtem, megállt a Huawei logónál, miután fel akartam rakni az international B703-at, de aztán, feltelepítettem mégegyszer, és elindult, aztán még 2x eljátszotta a B703, hogy nem bootolt be, és levettem. A 4.2.2 amúgy is sokat fogyasztott, uh vissza álltam 4.1.2-re.
Miui-t nem próbáltam, mert az 1GB-os verzióm van....azért szólj majd vissza, hogy sikerült-e.
-
Cyborg
őstag
Akkor fastbootban van a teló, vagy mi.
Rakd fel az original recoveryt, itt, vagy itt a leírás az első hsz-ben, majd tegyél fel az sd kártyára egy dload könyvtárat, abba egy gyári romot, mintha official update-et akarnál csinálni, majd indítsd újra a telót úgy, hogy egyszerre nyomod a hangerő fel, le, és a power gombot, és elvileg magától felrakja a gyári szoftvert.
Ha nem meg így se, akkor, esetleg ez a módszer: link, de ezt még nem csináltam, sose jutottam el idáig, raktam már pár romot, de nem tudtam elrontani ennyire láma létemre -
Piro911
csendes tag
Valamit elkurtam, mert csak Huawei felirat van.
-
Piro911
csendes tag
Létezik olyan progi a Huaweinek olyan progi, mint a Motorolának az RSD? Valahogy vissza kellene állítanom az eredeti állapotot
-
Cyborg
őstag
Már csak 150 USD, link
-
Cyborg
őstag
Valaki használ most B709-et, Batty félét, vagy a hivatalosat?
-
GIJoe
addikt
Ismerősnek rendeltem, mert hogy nekem is ilyen van, de ez a MUI katasztrófa, meg persze a 4.2.2 is!
Android 4.2.2
Emotion UI 1.6
Build: B706Fél óra nyomkodás állítgatás 32%ról 16%ra, az enyim régi szofftal 1% körül evett...
Megy rá a régi 4.04 android B107es.... -
s3nsitivity
addikt
válasz
s3nsitivity #123 üzenetére
Megoldottam..
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett egy ilyen készülék.
Viszont bekapcsolásra nem reagált.
Aztán rádugtam töltőre hátha csak lemerült.
Erre kijött a Huawei felirat majd az android boot logo, de onnantól bootloopba van.
Recovery van, de ugye kínai.Mit tudok tenni?
Segítsetek.. -
Cyborg
őstag
Nem, azzal a max értéket tudod beállítani, csak szar az egész, mert, ha középre rakod, kinti fényben nem lesz elég a fényerő, ha feltolod maxra, akkor meg nem veszi vissza eléggé beltérben.
B107,B115,B550,B509-en nekem jó volt a push, de minddel volt vmi gixer, és mindbe találtam valami jót, ami tetszik.
Most B703-on végre van rendes deepsleep, olyan 3%-ban van csak ébren a telefon, ami már egész jónak mondható, főleg, hogy mindig a google cuccok ébresztgetik a telót, de ezt meg nem tudom rootolni, mert ki akarom dobni belőle a hangouts-ot, és visszarakni a gtalk-ot, de egyenlőre nem akar működni.
Ha normálra rakod az energia kezelőben a telót, vagy kikapcsolod a wifi alvó módot, akkor se megy a push rendesen?
A huawei azért mindig dob ki vmi frissítést, egyszer talán ez is meg lesz oldva, vagy tényleg, marad a B107.A CM10 folyamatban van, már talán van működő kernel is, de eléggé sokat szívnak vele. Én is várok rá.
-
dani993
senior tag
Aktív marad a csúszka, de azzal egy körülbelüli értéket tudok belőni, és utána ahhoz igazítja a fényerőt.
Nekem minden rom-on amit eddig próbáltam gond van a push-al, egy idő után miután lezárom a képernyőt nem jön meg semmi. kb 5 perc. erre van megoldás? haverom p6-ja ugyanezt csinálja, teljesen beletörődtem...
cm10.2 alatt nem csinálta, de azzal meg nem megy a kamkorder...
-
dani993
senior tag
http://huaweiascendg615.wordpress.com/2014/01/24/rom-b707-v1-0-by-batty86/
Ezt a romot ajánlanám a kedves fórumtársaknak. B707 alapú, teljesen bugmentes.
-
Cyborg
őstag
Szia,
olvastam, csak pont el kellett mennem, de akkor válaszolok ide....a futó programos dolog nem működik akkor?
A témaváltás, és az értesítési panel elég hektikusan működik, és valószínüleg azért nem megy, ha jól értettem, miket írnak a külföldi fórumokon, mert kínai telefonra akarunk rakni európai szoftvert, vagy mi.
Volt fent nekem B706(kínai ugye), ment az értesítési panel, visszaraktam a B509-et(international), és elment az értesítési, majd ment fel Batty B707-je, volt panel, most B703-on (international) megint nincs. És a témák se mennek, ezzel a két dologgal rengetegen szívnak.
Én amúgyis másik launcherrel használom, mert nem tetszik az EUI, uh a téa része nem érdekel annyira.Vissza kell menni B1..-as romra, és onnan upgradelni újra a kívánt romra, ha akarsz értesítési panelt, vagy, ha custom romot raksz fel, előtte wipe data,wipe cache.
-
Cyborg
őstag
A B706 az elég új, nincs gondod a gmail címzéssel?
Én is próbáltam a B706-ot, de nekem se magyar, se Play nem volt benneA kijelző fényerőnél, ha bekapcsolod az auto fényerőt, a csúszka alatta aktív marad Neked?
A prinscreen:
1. Power + Hangerő Le egyszerre
2. A gyári értesítési panelben is van külön gomb rá -
myk74
senior tag
Létezik hogy ennyibe kerül?
[link] -
Cyborg
őstag
Próbáld hosszan nyomni a jobb oldali gombot.
-
Joe63
tag
Vettem egy ilyen telót a fiamnak, nagyon tetszik neki.
Egy kérdésem lenne. A futó alkalmazásokat hogyan lehet kilőni? Eddig még nem találtunk rá. 4.2.2 multi van rajta, a Huawey EmotionUI -val. -
Ádibádi
tag
válasz
Vadász0529 #101 üzenetére
-
Vadász0529
csendes tag
adobe flash-es videokat miért nem támogat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Négy magos Huawei telefon, mely szinte mindent tud és ráadásul, piszkosul jó ára van? Kiderül!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PERIFÉRIA beárazás (egér, egérpad, billentyűzet)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest