Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piro911
csendes tag
Viberrel, mesengerrel, videófelvételnél is faszán szuperál a mikrofon csak telefonhívásnál nem hallanak, mert halk Nem tudok rájönni miért. Annyit kerestem a probléma megoldására, de nem találtam
Piro
-
Piro911
csendes tag
Mauro V4 el se jó a miki
Piro
-
Piro911
csendes tag
Viberen hibátlan a hang, tehát a mikrofon jó.
Piro
-
Piro911
csendes tag
Érezhetően gördülékenyebb, gyorsabb lett.
Kíváncsi leszek.
Megmaradt a Play Store is, meg minden beállítás, és progi. Gondolom, mert azonos rendszer (4.2.2) és csak frissítést tartalmazhat az app.Piro
-
Cyborg
őstag
Most Batty B509, 4.1.2
A feleségem használja a telefont, így nem tudom kipróbálni az új B804-et, mert ez most működik, de állítólag ez a B804 már jó, csak a nagy fogyasztás maradt meg.
Kb. végigmentem az összes 4.2.2-őn B709-ig, és az összesnek van baja. Eszik az akksit(nekem is bohóckodtak, fűrészjel volt a akksi garfikon, 15%-nál kikapcsolt, aztán viszakpcsolás után 20%-ról indult, stb.), belassulnak, és nem megy az e-mail push rendesen(sleepbe megy a wifi kijelző kikapcsolás után, de mobilnettel sincs push kikapcsolt kijelzőnél). A feleségem semmit nem csinál, csak FB, Crome, telefonálás, és nála is belassult mind, Cromeból kilépve másodpercekig tartott, amíg kirakta az ikonokat e desktopra, de a fényképező is marha lassan indult el -
-
Piro911
csendes tag
Mi az a vendor_dload a 4.1.2 ben? Azt hogy telepítsem?
Piro
-
Cyborg
őstag
Létezik TWRP is hozzá, amivel custom romokat lehet cserélni, de gyári romot továbbra is csak az angol nyelvűvel lehet.
...ha már így belejöttél, megnézhetnéd ezt, milyen
Ez a legújabb rom tisztítva, GAPPS-szal, és több nyelvű, ehhez kell a kínai recovery.[ Szerkesztve ]
-
Piro911
csendes tag
Valami újabb recovery létezik rá???
Piro
-
Cyborg
őstag
Mit ír ki pontosan?
Mikor, az elején már, vagy elindul, és közben?
Angol recovery van fent, és update.app van a dload könyvtárban?Vannak kapcsolók?
mit raktál a dload könyvtárba,, ami a vendor_dload könyvtárban van?
Már nem emlékszem ezekre, de ha va kapcsoló, és nincs magyar benne, akkor az nem többnyelvű rom,vagyis nem lehet a B509. A kínai romokban angol és kínai van csak, és mennek a kapcsolók
Asszem[ Szerkesztve ]
-
-
Cyborg
őstag
Én se értek hozzá, de engem is hajtott mindig, hogy kipróbáljam az új Romokat, hátha jobb lesz. Egyszer én is megijedtem, megállt a Huawei logónál, miután fel akartam rakni az international B703-at, de aztán, feltelepítettem mégegyszer, és elindult, aztán még 2x eljátszotta a B703, hogy nem bootolt be, és levettem. A 4.2.2 amúgy is sokat fogyasztott, uh vissza álltam 4.1.2-re.
Miui-t nem próbáltam, mert az 1GB-os verzióm van....azért szólj majd vissza, hogy sikerült-e.
[ Szerkesztve ]
-
Cyborg
őstag
Akkor fastbootban van a teló, vagy mi.
Rakd fel az original recoveryt, itt, vagy itt a leírás az első hsz-ben, majd tegyél fel az sd kártyára egy dload könyvtárat, abba egy gyári romot, mintha official update-et akarnál csinálni, majd indítsd újra a telót úgy, hogy egyszerre nyomod a hangerő fel, le, és a power gombot, és elvileg magától felrakja a gyári szoftvert.
Ha nem meg így se, akkor, esetleg ez a módszer: link, de ezt még nem csináltam, sose jutottam el idáig, raktam már pár romot, de nem tudtam elrontani ennyire láma létemre -
Piro911
csendes tag
Valamit elkurtam, mert csak Huawei felirat van.
[ Szerkesztve ]
Piro
-
Piro911
csendes tag
Létezik olyan progi a Huaweinek olyan progi, mint a Motorolának az RSD? Valahogy vissza kellene állítanom az eredeti állapotot
Piro
-
Cyborg
őstag
Már csak 150 USD, link
-
Cyborg
őstag
Valaki használ most B709-et, Batty félét, vagy a hivatalosat?
-
GIJoe
addikt
Ismerősnek rendeltem, mert hogy nekem is ilyen van, de ez a MUI katasztrófa, meg persze a 4.2.2 is!
Android 4.2.2
Emotion UI 1.6
Build: B706Fél óra nyomkodás állítgatás 32%ról 16%ra, az enyim régi szofftal 1% körül evett...
Megy rá a régi 4.04 android B107es.... -
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #123 üzenetére
Megoldottam..
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Ma érkezett egy ilyen készülék.
Viszont bekapcsolásra nem reagált.
Aztán rádugtam töltőre hátha csak lemerült.
Erre kijött a Huawei felirat majd az android boot logo, de onnantól bootloopba van.
Recovery van, de ugye kínai.Mit tudok tenni?
Segítsetek.." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Cyborg
őstag
Nem, azzal a max értéket tudod beállítani, csak szar az egész, mert, ha középre rakod, kinti fényben nem lesz elég a fényerő, ha feltolod maxra, akkor meg nem veszi vissza eléggé beltérben.
B107,B115,B550,B509-en nekem jó volt a push, de minddel volt vmi gixer, és mindbe találtam valami jót, ami tetszik.
Most B703-on végre van rendes deepsleep, olyan 3%-ban van csak ébren a telefon, ami már egész jónak mondható, főleg, hogy mindig a google cuccok ébresztgetik a telót, de ezt meg nem tudom rootolni, mert ki akarom dobni belőle a hangouts-ot, és visszarakni a gtalk-ot, de egyenlőre nem akar működni.
Ha normálra rakod az energia kezelőben a telót, vagy kikapcsolod a wifi alvó módot, akkor se megy a push rendesen?
A huawei azért mindig dob ki vmi frissítést, egyszer talán ez is meg lesz oldva, vagy tényleg, marad a B107.A CM10 folyamatban van, már talán van működő kernel is, de eléggé sokat szívnak vele. Én is várok rá.
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
Aktív marad a csúszka, de azzal egy körülbelüli értéket tudok belőni, és utána ahhoz igazítja a fényerőt.
Nekem minden rom-on amit eddig próbáltam gond van a push-al, egy idő után miután lezárom a képernyőt nem jön meg semmi. kb 5 perc. erre van megoldás? haverom p6-ja ugyanezt csinálja, teljesen beletörődtem...
cm10.2 alatt nem csinálta, de azzal meg nem megy a kamkorder...
-
dani993
senior tag
http://huaweiascendg615.wordpress.com/2014/01/24/rom-b707-v1-0-by-batty86/
Ezt a romot ajánlanám a kedves fórumtársaknak. B707 alapú, teljesen bugmentes.
-
Cyborg
őstag
Szia,
olvastam, csak pont el kellett mennem, de akkor válaszolok ide....a futó programos dolog nem működik akkor?
A témaváltás, és az értesítési panel elég hektikusan működik, és valószínüleg azért nem megy, ha jól értettem, miket írnak a külföldi fórumokon, mert kínai telefonra akarunk rakni európai szoftvert, vagy mi.
Volt fent nekem B706(kínai ugye), ment az értesítési panel, visszaraktam a B509-et(international), és elment az értesítési, majd ment fel Batty B707-je, volt panel, most B703-on (international) megint nincs. És a témák se mennek, ezzel a két dologgal rengetegen szívnak.
Én amúgyis másik launcherrel használom, mert nem tetszik az EUI, uh a téa része nem érdekel annyira.Vissza kell menni B1..-as romra, és onnan upgradelni újra a kívánt romra, ha akarsz értesítési panelt, vagy, ha custom romot raksz fel, előtte wipe data,wipe cache.
-
Cyborg
őstag
A B706 az elég új, nincs gondod a gmail címzéssel?
Én is próbáltam a B706-ot, de nekem se magyar, se Play nem volt benneA kijelző fényerőnél, ha bekapcsolod az auto fényerőt, a csúszka alatta aktív marad Neked?
A prinscreen:
1. Power + Hangerő Le egyszerre
2. A gyári értesítési panelben is van külön gomb rá -
-
myk74
senior tag
Létezik hogy ennyibe kerül?
[link]Nincs kéz Nincs csoki!
-
Cyborg
őstag
Próbáld hosszan nyomni a jobb oldali gombot.
-
Joe63
tag
Vettem egy ilyen telót a fiamnak, nagyon tetszik neki.
Egy kérdésem lenne. A futó alkalmazásokat hogyan lehet kilőni? Eddig még nem találtunk rá. 4.2.2 multi van rajta, a Huawey EmotionUI -val.• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
Ádibádi
tag
válasz Vadász0529 #101 üzenetére
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
Vadász0529
csendes tag
adobe flash-es videokat miért nem támogat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest