Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
L7 II-nél van csak fehér hátlap nekem. Tegnap fateromnál megnéztem alaposabban a Y330 tokján a felső álgomb kezelhetőségét, nos tényleg erősen kell nyomni, hogy reagáljon. Egyébként masszív külseje van ennek a toknak, biztonságérzetet ad, látszik, hogy jól védi a készüléket. Sokáig nem volt a készüléken fólia - ameddig Nagymamám tulajdonában volt -, apukám egyből vett rá, így azt is rátettem. Bár a kijelző egyáltalán nem volt karcos, elsőnek mivel nem éppen gyári tisztaságú volt, csak került rá egy kis szöszmösz, a fóliához adott törlőkendő használata után is. Szóval jött a jól bevált módszer, a légbuborékok táptalajául szolgáló szöszmöszök eltávolítására mind a fóliáról, mind pedig a kijelzőről ezzel a szép ragasztószalaggal:
Két csík a kijelzőre, kettő meg a fólia kijelző felőli oldalára, és utána rögtön szépen ráhelyezni egy plasztikkártya segítségével egyengetni ahogy halad a felfektetés folyamata előre, hogy sehol se legyen légbuborék.
Így most már faterom is elégedett vele. Rendelt rá egy Domino Surf csomagot 890 Ft/hó 150 MB - ami nem sok mindenre elegendő, de majd rájön, és akkor talán rendel otthonra egy Netmánia S csomagot 2700 Ft/hó-ért, lett telepítve a készülékre Skype és Facebook, utóbbi kettőt kénytelen voltam itthonról beregisztrálni neki, mert mobilról kínszenvedés volt, ma pedig megint megyek hozzá, aztán belép Facebookra és Skype-ra és elkezdi a netezést
-
törölt tag
Ja, azt én is észleltem, hogy erősen kell nyomni. Korábban az L7 II-re direkt nem ilyet vettem, aminek ilyen álgombjai vannak, viszont olyan nem volt a Y330-hoz. Egyébként ezt leszámítva klassz a tok.
-
kokokka
addikt
A piszkozat nem jó, mert ha visszagombbal kilépek elmenti ugyan piszkozatnak, de ha ezt elküldöm, akkor eltűnik! Olyan piszkozat kéne, ami MINDIG megmarad és végtelenszer el lehet küldeni. Mint a régi, hagyományos, ma már csak 100Ft-ot érő telefonokban!
És igen, tudom, hogy lehet létrehozni saját gyorsszövegeket. De hogyan illesztem be egy SMS-be? Mert miután egy új SMS-nél kiválasztom a címzett telefonszámát, nincs olyan funkció amivel ezt én megtehetném. Csupán ennyit szeretnék ettől a telefontól : az általam elkészített sablot (gyorsszöveget) egy mozdulattal beilleszteni egy új SMS-be, vagy egy mozdulattal új SMS-t csinálni belőle! Nem olyan nagy kérés szerintem, de fogalmam sincs hol lehet ezt megtenni. Már ha meglehet egyáltalán, de ha nem akkor meg nem értem minek tették bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest