Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
#41133696 #186 üzenetére
Másra alig alkalmas. A csengőhangszóró a beszédhangszóró is egyben (a minősége is elmarad az Y300 kiváló beszédhangszórójától). Az érintő minősége közepes, pontatlanka. (Hol az Y300 atom pontos 5 ujjas touch-csa?)) Kamera jóval gyengébb, mint az Y300-ban.
Ez telefon nekem nem tetszik. De megtartom, mert függetlenül, kiváló akkuval vettem 5 ezerért. Olvasgatni jó rajta.
-
mmdms
addikt
válasz
#41133696 #143 üzenetére
Látom neked is ez a buta lakkozott fehér hátlapod van, ami rettenetesen csúszik 1 perc használat után is, emiatt vettem rá tokot, viszont a media-ba kiállított fekete hátlapos verziónak már érdes a hátlapja, normálisan lehet fogni, nem csúszik ki a kezedből. Lehet beruházok még íbéjen egy olyanra, és akkor a zsebemből is ki tudom cibálni, és nem koptatja ki a farmerom zsebét mint a tok.
Fóliából ha esetleg valaki a fényes és matt között vacillál, a fényeset ajánlanám, nekem a matt annyi fényerőt levesz, hogy nappal az utcán muszáj feltolnom maxra a fényerőt, és úgy se a legtutibb, plusz egy kicsit pixelesnek tűnik a kép tőle. -
Lomha 8V
addikt
válasz
#41133696 #64 üzenetére
A browsercalls.com-ot érdemes használni a MobileVOIP programmal, azt nem látja VOIP-nak a szolgáltató, okosan kitalálták. Mondjuk éppen ezért fizetős is, viszont bárkit hívhatsz vele akár van net a telefonján, akár nincs. 0.005 cent / perc. Verhetetlen. Itt találsz infókat, segítséget:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A41 -- Teljesen felújított--
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest