Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Egész jó lett a telefon és az ára ehhez mérten teljesen rendben van.
Az ACE hasonló vassal erősen túlárazva kezdett, pedig ez lett volna a jó ár, szerintem. -
NoMagix
addikt
válasz Kamikazeman #9 üzenetére
ja-ja, nekem is ez a véleményem.
Asszonyomnak jó lesz első droidnak gyakorolni...
vajon a nagy T-is felveszi a listára?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Hamarosan megérkezik a T-hez!
Kíváncsi vagyok az árára! -
NoMagix
addikt
válasz HuaweiU8500 #116 üzenetére
Köszi, de sajnos nem tudok elmenni.
-
NoMagix
addikt
válasz morphologus #120 üzenetére
Szerintem nagyon nem nyúlnál mellé ezzel a készülékkel, ha elolvastad a tesztet.
Ha tudod, próbáld ki élőben!
A Blade volt hasonló vassal és nagy siker lett, ráadásul még akkor magasabb árral kezdett! -
NoMagix
addikt
De jó, hogy benéztem ide!
Gyorsan megrendeltem, ennyiért ajándék! -
NoMagix
addikt
válasz petyametyo #148 üzenetére
Lehet, nem tudom! (kicsit furcsa ez a 45%-os kedvezmény dominóban!)
ha tetszik és van rá lehetőséged, akkor most rendeld meg, ennél olcsóbb nem lesz![ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Bog a tesztben azt írta, hogy a hangminőséggel nem volt probléma! vagy nem erre a hangra gondoltál?
Volt régebben Blade-m, annál néha nem értettem mit mond a másik.HuaweiU8500 valószínű! amúgy ha nem tetszene a készülék, még mindig 8 napom lesz visszaküldeni! rizikó = zéró
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Megérkezett!
Első benyomásom a külsőről és az anyaghasználatról pozitív csalódás!
Nagyon pofás készülék.
Tényleg gyors és szép a kijelző képe, persze vannak ennél sokkal jobbak is de amennyibe ez kerül, azért nagyon jó. -
NoMagix
addikt
Nem én leszek aki teljes képet ad erről a készülékről, de azért pár dolgot mondhatok.
Külsőt neked kell eldönteni, ebben nincs mit segíteni. (mi a másik 2 lehetőséged?)Wifi-t és a játékokat még nem próbáltam, a kijelzője szép, persze nem ez a csúcsok csúcsa, de megfelelő ebben az árkategóriában, szerintem a Skate-nek fakóbb színei vannak.
A szoftver tényleg gyors, nincs akadás, jó használni!
Sms írás, van a gyári és egy telepített Touch Pal billentyűzet, használhatók, de ezer és egy másikat letölthetsz, ezeket könnyen lecserélheted másikra.Ha van rá lehetőséged próbáld ki élőben!
-
NoMagix
addikt
A wifiről nekem is az a véleményem, hogy jól működik!
Ültem az autóban a házunk előtt, kint az utcán simán vette a jelet, több falon keresztül, kb. 15 méterre voltam a rútertől! -
NoMagix
addikt
trita: azért van az apró, hogy oldjuk meg az ilyen problémáinkat!
Amikor kibontottam a dobozt, nekem nem volt a telefonon gyárilag fólia, sehol!
Másnál is így volt?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz HuaweiU8500 #243 üzenetére
nálam is 1400-as volt az aksi!
időközben elváltak az útjaink a telefonnal, de annyira megtetszett, hogy lesz még Huawei telefonom! -
NoMagix
addikt
a neveket kényelmesen szerkesztheted a Gmail-en, ott rakhatsz be képeket is a kontaktohoz,
utána bármikor szinkronizálhatod a telefonoddal.
én úgy használtam, hogy csak a telón lévőket jelenítse meg a SIM-men lévőket ne!
nálam ez mindig működött.picassa-m nincs, arról nem tudok nyilatkozni!
sorrynyugi, minden rendben lesz!
türelem, hiszen ez a tanulófázisod, ha jól emlékszem! -
NoMagix
addikt
Éljen, most már az is megtudhatjuk, hogyan kell kiejteni rendesen a hüvelyt!
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Akciózik Dominóban a T a mai napon!
-
NoMagix
addikt
Nem árt kikapcsolni rendesen, én minden telefonomnál eddig úgy csináltam, hogy hétköznap estére repülőmód majd 7végén 1 alkalommal este rendesen kikapcsoltam, soha sem volt problémám.
A feleségem nagyon nem okos samsungja is behülyül, ha nem kapcsolja ki legalább havonta 1xer! -
NoMagix
addikt
elég jól levitte az árát a T dominóban!
-
NoMagix
addikt
válasz Vladislav #1675 üzenetére
Volt mindkét telefonom, a kijelző méret egyforma,a Blade felbontásban sokkal jobb, viszont az Y200-nak jobb a procija.
Ésszerűen nézve, én nem adnék ki pénzt a Balde-re, pár száz forintot nagyon megér a Huawei (még többet is), a különbözetet költsd el másra![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest