Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Ma vettem egy P7-L10 -et. android 4.4.2 van rajta EMUI 3.0. val. Letöltöttem a gyártó honlapjáról az 5.1 et EMUI 3.1 el kicsomagoltam de nem lehet telepíteni. Nem igazán vagyok otthon ebben a 3 kattintásos telepitésben kicsomagoltam a fájlt a telefonra megvan a dload mappa is update.app fájl benne de azt irja nem lehet megnyitni...............
Mit rontottam el?
Memóriakártyám nincs nem használok mert elég a telefon tárhelye.A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
válasz #86973952 #17197 üzenetére
Igen 3 gombbal de csak azt irja update failed.
P7-L10V100R001C00B609 van most fent
innen az elsőt a listából szeretném felrakni.Csak azt nem értem a beépitett alkalmazás miért nem találja?
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
-
-
akoska23
aktív tag
Még egy kérdés. akárhány tesztet olvastam mindenhol ott van hogy fotózásnál van egy "s" piktogramm és ott lehet kiválasztani hogy milyen mód.Na én azt nem találom...........
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
akoska23
aktív tag
Megtörtént A P7 meghajlott a zsebemben és még csak nem is a farzsebemben baja nincs csak az üvegfólia már nem fekszik rá olyan szépen. Most olyan mintha egy LG G-Flex telefonom lenne csak az a baj a másik irányba hajlott nem a fülem fele
-
akoska23
aktív tag
válasz zeon.hu #17518 üzenetére
Nem tudom. Mindig bal első zsebemben tartom a telefonjaimat este azt vettem észre hogy jön lefelé az üvegfólia majd mikor megnéztem a telefont elkezdtem nevetni Tokban is latszik de tok nélkül elég jól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest