Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT Huawei P7 Összefoglaló 
 Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Zotya21 senior tag válasz  Janoo_07

üzenetére Janoo_07

üzenetéremost már nem venném meg, hiába jó meg szép de két év manapság sok idő a műszaki cikkek terén én full hd alatt nem vennék telefont úgy érzem mondjuk felette se igen de valóban nem játékra való a p7 
 inkább valami újabbat, új androiddal nagyobb akksival
 még a xiaomi az amibe szoktam nézegetni hasonló kategóriájú telefonokat de 4000 res akksival redmi note 3 esetlegpersze abba meg más gyengébb pl az anyagminőség 
- 

KKrisz751 aktív tag válasz  Janoo_07

üzenetére Janoo_07

üzenetére2 éve vettem a P7est első közt, most az előfizetésemre vettem egy p9L-ot a húgomnak, és én használom még 2 évig a P7-t. Nekem szükséges módosítások elvégezve, hogy a gyári rom is élhető legyen. B852 van rajta kis alakítással. 
 Szerintem ráérek a P11-nél gondolkozni új vásárlásán. Amúgy ha normálba kis net, kis GPS, bluetoot, félóra telefonálás... Így 2-3 napig bírja a 2 éves aksi. 
 Ha terhelem, és megy a net pár órát telibe, online rádió, meg sok beszélgetés, le tudom zúzni 1 nap alatt.
- 

zeon.hu nagyúr 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest