Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #4761 üzenetére

Közben változott a rendelési hely, mert írtak mailt, hogy nincs fehér raktáron és az 2 hét. Így lemondtam.

Nekem meg még a héten kell. Így rákerestem A p7 re, és kidobta az árukereső legalább tonnányi helyen. Kiválasztottam egy 71500 as áron lévőt és felhívtam.
    Korrekt ember így telefonon. Mobilkereskedés. Közölte fehér van, de nem 71500 hanem 80e és 2 év garancia. Ha rendelem, szerdára kézhez kapom GLS-el. Utánvétes. Vagyis ha ideér, addig nem engedem el a futárt amíg meg nem néztem, hogy hibátlan és működik-e. Hugom ráadásul futározott, így beizzítottam, hogy ha ide ér akkor legyen ott ő is. Így tudja mi a helyes eljárás.

Elvileg az árukereső szerint megbízható a hely. (de aztán azt akár kenőpénzért is kiírhatják). Vagyis most várok rá.

MÁS:
    Láttam neked vannak NFC kulcstartóid. Mennyibe kerülnek? Hol beszerezhető?
    Mert itt pécsett sehol nem találtam. 1-2 darab jóljönne.
    (Nem tudom milyen kellene igazán, legalábbis ezekben van valami frekvencia különbség ha jól tudom.)

• Tompie

őstag

válasz #86973952 #4761 üzenetére

oké, logikusan hangzik :)

Akkor egy kérdés azaz kettő :)
    1. Mi a különbség a pl státusbáron is beállítható Automatikus fényerő és a beállítások/megjelenítés Intelligens háttérvilágítás között?

2. Ha új sd kártya kerül a telefonba azt PC-n meg kell formázni majd telefonban is? vagy elég a telefonban? esetleg egyik sem? :)

(Mivel ebay-ról rendeltem most majd először SDFormatter-rel PC-n megformázom majd nyomatok egy h2testw 1.4-t :) csak, hogy kiderüljenek az olvasási/írási sebességek illetve a valódi méret :) mindezek után telefonban format :) )

Új hozzászólás Aktív témák