Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz #86973952 #4323 üzenetére

Vissza kellett állítani a g+ a gyári beállításokra, ott beállítani mindent,. és újbólk frissíteni a playről. Most működik.

ÍEddig én se használtam őket, se felhőt ha lehet.
    De meguntam a heti kép mentést. Pláne, hogy rendre akkor halt be a teló, mikor épp nem mentettem még a heti adagot. Nem mintha sokat féányképeznék, de most karácsonykor nem akartam veszteni képet véletlen se.

A mikuláskor készült képek is ennek köszönhetően maradtak meg. Mikulás másnapján addig piszkáltam a telefont, system törölgetés írogatás, míg el sem indult. Az alap recovery pedig nem támogatja a hozzáférést, csak install és wipe. Így újra telepítés után minden kép bukta.
    De!, (és csak) véletlen volt bekapcsolva a g+ fotókon a mentés, ennek köszönhetően az összeset menteni tudtam a gépre felhőből.

Most is csak a kamera van engedve neki, semmi más ami a telón van, nem szinkronizál.

Van dropboxom ios csak az kicsi helyet ad, és azt közös megosztásra használom. Fater, anyám, hugom, mindenhol be van állítva az elérés, így báérki tesz bele valamit mi is megkapjuk.

Magánra maradt a drive. Az olyan könyvtárak amik néha kellenek a lakáson kívül is azokat belepakoltam.
    (Kürülményes a használata, meg ellenörző email, stb, ha megosztani akarok róla, de van alap15Gb. Ami bőven elég.

Képet nem akarok szerkeszteni. PS-t nemszeretem, számomra kínlódás. nem vagyok művész. Nálam a grafika a Solidworks, vagy Autocad. :D

Mega az melyik felhő? Megaupload?

Új hozzászólás Aktív témák