- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4323 üzenetére
Vissza kellett állítani a g+ a gyári beállításokra, ott beállítani mindent,. és újbólk frissíteni a playről. Most működik.
ÍEddig én se használtam őket, se felhőt ha lehet.
De meguntam a heti kép mentést. Pláne, hogy rendre akkor halt be a teló, mikor épp nem mentettem még a heti adagot. Nem mintha sokat féányképeznék, de most karácsonykor nem akartam veszteni képet véletlen se.A mikuláskor készült képek is ennek köszönhetően maradtak meg. Mikulás másnapján addig piszkáltam a telefont, system törölgetés írogatás, míg el sem indult. Az alap recovery pedig nem támogatja a hozzáférést, csak install és wipe. Így újra telepítés után minden kép bukta.
De!, (és csak) véletlen volt bekapcsolva a g+ fotókon a mentés, ennek köszönhetően az összeset menteni tudtam a gépre felhőből.Most is csak a kamera van engedve neki, semmi más ami a telón van, nem szinkronizál.
Van dropboxom ios csak az kicsi helyet ad, és azt közös megosztásra használom. Fater, anyám, hugom, mindenhol be van állítva az elérés, így báérki tesz bele valamit mi is megkapjuk.
Magánra maradt a drive. Az olyan könyvtárak amik néha kellenek a lakáson kívül is azokat belepakoltam.
(Kürülményes a használata, meg ellenörző email, stb, ha megosztani akarok róla, de van alap15Gb. Ami bőven elég.Képet nem akarok szerkeszteni. PS-t nemszeretem, számomra kínlódás. nem vagyok művész. Nálam a grafika a Solidworks, vagy Autocad.
Mega az melyik felhő? Megaupload?
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Egy óra, két rendszer
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Eredeti játékok OFF topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Windows 10
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest