- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
#86973952 #4308 üzenetére
"Be kell kapcsolni, ha alapból nem lenne."
Azért ennyire amatőr nem vagyok. Nincs mit bekapcsolni! Így néz ki a beépített Swype Beállítások menüje:
Amint látható, ugyan van egy 'Hang és kézírás' csoport az alján, de abból egyszerűen hiányzik a hang opció, a 'Kézírás engedélyezése' a legutolsó menüpont.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
#86973952 #4308 üzenetére
Béna voltam, megtaláltam.
Alkalmazások kezelése, majd az "összes", és ha a böngészőt kikerestem ott volt, hogy "alapértelmezés törlése". Megnyomva, és lásd a következő link kérésnél pl fészbúkból, máris dobta fel a kérdést melyik böngésző legyen.Más:
Nekem a standard swipe van, és azt is használom. Előtte sok másikat is használtam másik telón, magasan veri őket. Pl anysoft is gyér ehhez képest.
Nekem az összes be van pipálva. Android Bill, Swipe for huawei, Google hang alapú gépelés.Beállítgattam őket és nincs vele baj.
Ha akarom diktálok, ha akarom gépelek, ha akarom kézzel írok.
De gépeléskor is csak egy sorban ajánlja fel a szavakat, de nem módosítgatja írás közben. Vagyis akár krixkraxot ís írhatok. (Autómatikus javítás mögül csak ki kell vennia a pipát, minden mást hagyni lehet, akkor nem predektívként viselkedik)De azt nem tudom, hogyan tudjátok kiakasztani a telót. A gyerek egyhuzamban játszik vele hétvégén vagy 4-5 játékkal felváltva, plusz néha mellé nyomkod(4 éves) és minden vackot elindít, még akkor sem akad össze a teló.
Persze a CM cleaner jól megszivat néha. A vicc, hogy semmivel nem takarít többet mint a gyári. Total commanderrel és root explorerrel végig nyálaztam egy gyári és egy CM-es takarítás után, semmi különbség, Vagyis tök feleslegesen erőlködtem vele. De néha azért kitörölte azt is amit nem akartam.
Ami viszont hasznos az nálam az ES taskmanager, amivel így root után, valójában ki tudom lőni, mik induljanak el telefon újraindításakor, és a task killerje is elég jó.
Bár ha ki is lövök induláskor egy egy rendszer appot, és utólag elindítom kézzel, akkor már nem lövi ki a memóriából, hiába van root engedélyezve az appnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest