- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dadpool #2800 üzenetére
Az is igaz, hogy 2G alatt kevésbé merül a telefon, de igazából ennek már nagyon nincs jelentősége a jelen állapotban. Mivel a 2G is már tudomásom szerint 2,5G, vagy helyenként 2,75G. Ráadásul nem is fejlesztik már, mert technikailag a 3G is elavult. Mivel ezek mind beszédalapú kommunikációra lettek kitalálva, utána fejlesztették rá a mobil adatforgalmat. Tehát fordítva, mint a 4G -nél.
Én amutomatikuson használom, nem nagyon vettem észre lényeges változást, pedig sokat telefonálok. 4G -n viszont tényleg jobban merül, mint 3G -n.
Persze ha nem direkt váltasz 2G -re, akkor nem szóltam.
Egyébként pesti viszonylatban is vannak trágya adók, legalábbis én ezt vettem észre. Persze a szolgáltatónál/szerverrel is lehet gond, vagy csak szimplán sokat (és folyamatosan) ugrál a 2 hálózat között (olyankor nem feltétlen változik a térerő ikon). Vagy a kártyával is lehet gond (akkor is, ha új), esetleg a telefonnal.
Nekem a fának álcázott torony a kedvencem:
Én sokat mászkálok, leginkább BP -en belül (bár 11. ker. felé nem nagyon járok), nálam általában stabil 4G és 3G szokott lenni. Mivel sokat telefonálok fontos a minőség is (főleg vezetés közben kihangosítón).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest