- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igazából ő sem hibákat írt le, szerintem.
- Az üveg hátlap csodaszép, de nem célszerű
Szerintem manapság már kevés ember használja tok nélkül a telefonját. Ezt persze már tárgyaltuk, hogy tök jól néz ki, de mivel GG3 nem praktikus. Szerintem ennek a részének nem sok jelentősége van.
- Szerintem illene az "ac"-s wifit támogatni és/vagy az 5 GHz-et az "n"-esből
Ez hiba, bár telefonnál nem nagyon érzem ennek a jelentőségét.
- Nekem a gyári Emui felület nem tetszik, ezért lecseréltem a launchert
Egy UI nálam sosem volt probléma, hiba. Aki nem akar iOS, BB vagy WP rendszert használni, az nem vesz olyan telefont. Aki meg droidot használ, az meg kb. olyanra alakítja a megjelenést, amilyenre akarja. Főleg custom ROM -mal, amiből már MIUI is van. Természetesen ott van a számtalan launcher is a rengeteg widgettel, illetve személyre szabási lehetőséggel.
- Zavar, hogy az aksi nem távolítható el, bár az, hogy két év garancia van rá valamennyire megnyugtató.
Ez mondjuk engem is zavart, de 2 év nem tartozékként kezelt akksi garanciával már érdektelen. 2 évnél tovább meg igazából egy droidos telefon már csak lemondásokkal használható a mai világban.
- Hamár ennyire zárt a készülék lehetne legalább hivatalosan cseppálló (netán vízálló).
A legtöbb zárt telefon nem cseppálló. Bár ha számomra ennek jelentősége lenne, akkor nagy bajban lennék, mert a cseppállóság gyakorlatilag semmit nem ér. A vízálló telefonoknál meg sorozatban jönnek elő a szériahibák. Igazából azt sem nagyon értem, hogy miért kell vízbe rakni egy telefont, meg hogy lesz vizes. Lehet nem tudok haladni a korral, de nekem durván 20 év alatt egy telefonom sem került vízközelbe. Persze ha ez a vágyam, akkor veszek egy igazi vízálló típust, ami nem valószínű, hogy a szolgáltatói kínálatból kerül ki.Nem kötekedésből szedtem össze és reagáltam rá, csak mint ahogy te is írtad ezek apró hibák, inkább a keressünk a kákán csomót típusú dolgok. De ezek apróságok. Ahogy ezt te is írtad. Az igazi hibái nem ezek, hanem ennél komolyabb dolgok.
A hibák azok így néznek ki:
- Saját telefon-kezelő az általam leírtak szerint félig használható. Bár erre lehetett számítani "integrált" program esetében, hogy kivételezni fog pl. a Google -vel.
Lehet használni másik kezelőt ezekre a funkciókra.
- Lebegő gomb bugos, időnkét eltűnik.
Én mondjuk nem használom, pedig praktikus.
- Ismertebb böngészők tördeléskor, komolyabb műveletnél akadhat/akad. Ez inkább szoftveres probléma, mert röhögve kellene vinnie. Egyébként érdekes módon 100 magos készülékeken is van velük gond, csak kevesebb/jóval kevesebb.
Vannak alternatív böngészők, lehet választani.
- Egyes játékoknál van ahol alacsony az FPS. Szerencsére ez elég ritka.
DE egyik játék sem akadt, fagyott, laggolt nálam.
- Az elején igen gyengének tűnhet az akksi teljesítménye.
Idővel, 1 vagy 2 hét elteltével szuperül beáll.
- Nagyobb terhelés alatt lehet melegedés.
DE még mindig nem annyira vészes, mint a versenytársaknál. Annak ellenére sem, hogy ezen a telefonon az anyaghasználat miatt jobban lehet érezni.
- Zörög rázáskor az objektívnél.
Sony...
- Nincs profi képstabilizátor.
Ez igazából videózásnál fog kijönni, de egyáltalán nem vészes. Viszont azért elfért volna, sajnos ez hiányzik újabb Huawei -ek esetében is.
- A hardver lehetne erősebb.
Bár röhögve meghajta az amúgy jól optimalizált telefont, de később lehetnek gondok a játékoknál, másfél, két év múlva. Azért a játékok 90 % -át még mindig úgy készítik, hogy ennél jóval gyengébb telefonon is elmenjen. Talán másfél év múlva lesz már olyan játék, aminél probléma lehet. Bár ezeket több hardverre, megjelenítőre is optimalizálják.Kihagytam volna valamit, akkor szóljatok. Persze ezeket már százszor kitárgyaltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest