Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pusihusi

addikt

válasz Cunaja #14276 üzenetére

Elolvastam már 2xer , nem érdemes otan, csak manuálisan, recoverybe rakni a telefont, előtte mentést data yes-előtte a letöltött romot az sd gyökerébe, usb hibak. be-utána frissítés. Valamit kihagytam?,
    A letöltöltés és kicsomagolás után, a dload mappát másoljuk a külső SD-kártya gyökér mappájába.
    Így kell kinéznie dload\UPDATE.APP
    [Hivatalos B853]
    Belépünk a recoverybe és nyomunk egy Wipe-t, az esetleges adat szemét miatt.
    Wipe folyamata:
    1. Kikapcsolod a telefont.
    2. Elindítod 2 gombossal (hangerő gomb + és a power gomb egyszerre nyomva, amíg szürke nem lesz a képernyő) a recovery -t.
    3. wipe data/factory reset. A pirossal jelölt rész!
    4. Yes -szel kezdődő sort válaszd ki, majd várd meg amíg befejezi.
    Indítsuk újra, ( Reboot system now ) Ha elindult ne állítsunk be semmit kapcsoljuk ki. ( Ez hosszabb folyamat ne izguljunk )
    Wipe cache partition saját felelősségre, boot loop lehet a vége!!!!! ( Telefon nem indul! )
    3 gombos módszerrel elindítod a telefont (volume +, volume -, power gomb, egyszerre nyomva, amíg elő nem jön a frissítő menü - nem a recovery menü). Innentől automatikusan elindul a frissítés. Installál, újraindítja a telefont, frissít és kész is van. Kb 10-15 perc.
    Ha sikerrel jártunk B853 Android 5.1.1 EMUI 3.1 rendszerünk van. Valahogy Így?

Új hozzászólás Aktív témák