- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ricsike1995 #10645 üzenetére
Az szép. Csak hogy értsd:
- Felraktál egy béta ROM -ot, amire még nincs rollback, tehát nem tudsz róla visszatérni korábbi főverzióra.
- Utána Lollipop -os EMUI 3.1 -re feltettél egy olyan recovery -t, ami KitKat -os EMUI 3.0 -ból lett készítve.
- Majd ezt tetézted azzal, hogy Lollipop/EMUI 3.1 alaprendszerre feltettél egy olyan ROM -ot, ami szintén KitKat EMUI 3.0 -ra készült.
- Ezt végül megkoronáztad azzal, hogy megpróbáltad rátenni a B609 -et, ami technikailag nem lehetséges.
- Továbbá nem csináltál CWM mentést (gondolom?) egy olyan ROM -ról, amiből nincs general verzió, és nem is lesz. Mert béta.+ gondolom Lollipop -os recovery -t nem tetted fel, mert bár nem néztem a neten, de gondolom még nem rakták fel.
Szinte mindegyik pontnál van egy olyan művelet, amivel kicsinálhattad volna a telefont.
Esetleg azt tudom elképzelni megoldásnak, hogy vagy megvárod a végleges, general verziós 5.1 -et.... vagy szét kell bontani az update.app -t (nagyobbikat, amiben a frissítés van), és meg kell próbálni egyenként fel flash -elni fastboot -tal a blokkokat. Recovery, system, data...stb. Ez viszont nem biztos, hogy menni fog.
Szerk.:
A fastboot -hoz természetesen nyitott BL kell.Mondanám azt, hogy a Huawei visszaállítja Neked az előző főverzióra, mivel hivatalos béta. DE jelen eset nem olyan egyszerű, mivel rátoltál egy custom/moddolt ROM -ot. Szóval van kockázat a garanciális javítatás tekintetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest