Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz ricsike1995 #10645 üzenetére

Az szép. Csak hogy értsd:
    - Felraktál egy béta ROM -ot, amire még nincs rollback, tehát nem tudsz róla visszatérni korábbi főverzióra.
    - Utána Lollipop -os EMUI 3.1 -re feltettél egy olyan recovery -t, ami KitKat -os EMUI 3.0 -ból lett készítve.
    - Majd ezt tetézted azzal, hogy Lollipop/EMUI 3.1 alaprendszerre feltettél egy olyan ROM -ot, ami szintén KitKat EMUI 3.0 -ra készült.
    - Ezt végül megkoronáztad azzal, hogy megpróbáltad rátenni a B609 -et, ami technikailag nem lehetséges.
    - Továbbá nem csináltál CWM mentést (gondolom?) egy olyan ROM -ról, amiből nincs general verzió, és nem is lesz. Mert béta.

:D

+ gondolom Lollipop -os recovery -t nem tetted fel, mert bár nem néztem a neten, de gondolom még nem rakták fel.

Szinte mindegyik pontnál van egy olyan művelet, amivel kicsinálhattad volna a telefont.

Esetleg azt tudom elképzelni megoldásnak, hogy vagy megvárod a végleges, general verziós 5.1 -et.... vagy szét kell bontani az update.app -t (nagyobbikat, amiben a frissítés van), és meg kell próbálni egyenként fel flash -elni fastboot -tal a blokkokat. Recovery, system, data...stb. Ez viszont nem biztos, hogy menni fog.

Szerk.:
    A fastboot -hoz természetesen nyitott BL kell.

Mondanám azt, hogy a Huawei visszaállítja Neked az előző főverzióra, mivel hivatalos béta. DE jelen eset nem olyan egyszerű, mivel rátoltál egy custom/moddolt ROM -ot. Szóval van kockázat a garanciális javítatás tekintetében.

Új hozzászólás Aktív témák