Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz jegenye77 #10591 üzenetére

Jelentkeztél a bétára? Mert azon kívül lehet (és van is) más B621. Tehát a hiba lehet a Voda FW -vel is, ha onnan jött.

Néha ilyen hiba orvosolható wipe -val. Természetesen custom recovery nélkül, ami ugye kilövi az OTA -t.

espi38:
    B621 -et csak az kapja meg, aki jelentkezett (/jelentkezik) a béta tesztre. B621 egy felkészítő ROM a B805 -re, utána ajánlja fel.

Vagy XDA -ról leszeded.

vzoli1987:
    Kizártnak tartom, hogy általános Xposed menni fog. Az egyedi fork OS miatt nem megy, amit évek alatt sem tudtak megoldani system ui és témázó gyilkolás nélkül. Az EMUI -nak kb. semmi köze nincs már a droidhoz. Nem azért van probléma.

Bár még nem próbáltam, következő hétig semmi időm nincs.

zorb:
    A Huawei visszaállítja az eredeti állapotra, ha nem tetszik, de rollback még nincs. Hivatalos frissítés, nem jár garancia vesztéssel. Akkor sem, ha béta. A módosított fixáló, ha nem gyári (nem hiszem, hogy az lenne), akkor neccesebb ügy.

Az unROOT sem nyom nélküli, bár kutyát nem érdekli szerintem. Észre sem fogják venni. Generál újratelepítéssel lehetne 100% -ban eltüntetni, ami ugye nem létezik bétából.

Új hozzászólás Aktív témák