Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz babkukta #63 üzenetére

belefutottam a kollégába . látom mindenhova csak felfújni megy én meg pont megszívtam :D

Nem azt mondom hogy minden Huawei remek és minden Samu szar. de nincs a hypeolt gyártók allat minőségben , ezért az árazást sem kell a szemükre vetni, főleg hogy érkezik újra a középkategóriában a G6 ami talán jó ár / érték arányú teló lesz LTE vel , 5 megás előlapi kamerával remélhetőleg jó áron.snapdragon 400 procival., adreno gpu val.
    Nem kifogtam egy egy jó telót hanem direkt keresem a termékeiket, mert jók és megbízhatóak, általában azonos összeg mellett több szolgáltatást nyújtanak.
    Az Y 300 elött már 3 évvel itt voltak bármelyik szolgáltatónál, pl 8500, ami szintén egy viszonylagos síkertemék volt az ára miatt az alsó kategóriába, de említhetném az Y 200 -t, ami tényleg megalapozta a 300 sikerét. a G- sorozatról már ne is beszéljünk.
    Magáról a P7 ről viszont valóban egyenlőre annyi a véleményem hogy drága, de bízok a gyors árcsökkenésben és abban hogy előfizetéssel megint sikerül a szolgáltatóknak jó áron adni.
    A felület nem csak az én véleményem szerint remek a nem főzött romok között , hanem pl itt a mobilarena fórumokon is P6 topikját.vagy teszteket olvasva láthatod. Persze az hogy szubjektív az biztos , de hogy a kollega által írt kijelentés sem állja meg a helyét amit a szoftverre tett az is biztos, mint látod én arra reagáltam.

Új hozzászólás Aktív témák