- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A szolgáltatóknak van topikja, a percdíjak különbségeit ott beszéljétek meg.
A T csak azért került szóba, mert ezt a modellt tudtommal ők forgalmazzák csak egyelőre. Az külön szerencse nekem, hogy pont itt van előfizetésem sok éve, amit meg is akarok tartani, tehát a hűséggel nem volt gondom. Van egyébként vodás feltöltősöm is, sőt pannonos is volt, de az utóbbinál lejárt a kártya és simán benyelték a rajta maradt összeget, így egyelőre hanyagolom azt a céget... A családon belüli ingyen beszélgetés bőven elég nekem, a maradék lebeszélhetőség pedig mindig futotta eddig a szükséges percdíjakat.
A telefonra térve most rendeltem tokot, ezt a fajtát, jónak tűnik, de majd kiderül, ha megjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest