- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz
k.sandor69 #25332 üzenetére
Van egy progi amivel fel lehet flashelni a twrp-t avagy vissza a gyári recoveryt, ami fontos mert a downgrade majd csak gyári recoval elképzelhető. Neked melyik rom van fent? Ha B708 vagy B709 arról elég nehéz visszatérni gyárira. Valamelyik nap megnézem a fennemlített progi nevét, a feleségem laptopján van, addig nem akarok hülyeségeket beszélni, mert egy picit keverem már a dolgokat, van G6 osom is és hasonló a procedúra.
-
PACSA75
őstag
válasz
k.sandor69 #25329 üzenetére
Bootloder nyitás megvolt?
-
PACSA75
őstag
válasz
Tomacko #25320 üzenetére
Az én irományom rövidebb volt, még belefért egy sör is légy nyugodt. És szerintem a fórumok arra valók hogy egy gépezet gyengeségére felhívják a userek figyelmét , esetleg segítséget nyújtsunk egymásnak, nem pedig a seggét nyaljuk egy gyártó cégnek. És nem szidom a márkát, nekem személy szerint még van egy G6 om, ami szintén nem szar, de mindennél van jobb. Ez mindig attól függ, ki mire használja eme csodálatos találmányt.
-
PACSA75
őstag
válasz
#73499136 #25312 üzenetére
Nagyon szét kell nézni mielőtt új modellre váltassz, nehéz tökéletes telót találni, ami minden szempontból megfelel, és ráadasul egyénfüggő is ki mire vágyik. Sajnos keveset olvastam, mielőtt beleugrottam a P6 vásárlásba, dehát olyan jónak tűntek a hardwares adatok, álmodni sem mertem hogy ilyen gyengusz szegény, nagyon örülök hogy megszabadultam tölük (kettő is volt
. Most samu a3 ra váltottunk, eddig nem voltam samu párti, de ez eddig nagyon bevált. A feleségemnek és a lányomnak már az van, most keresgélek magamnak is egyet. Remélem te is megtalálod a neked megfelelőt. Sok sikert!
-
PACSA75
őstag
Csatlakozom, bocs, ha udvariatlan voltam, én is köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
PACSA75
őstag
Hála az Istennek, én is megszabadultam tőle, sikerült eladjam abban az árban, amennyiért én is vettem (használtan). Életem egyik legroszabb döntése volt ez a telefon. Dehát ki gondolta volna hogy 2gb rammal egy telefon ilyen gyengén muzsikál. Hatalmas csalódás volt ez a kis szerkentyű. Egyetlen pozitívuma hogy gyönyörű. Bocs a negatív reklámért.
Samsung A3 jött helyette, elméletileg gyengébb hardware, ha a számokat nézzük, mégis ég és föld és nem a P6 előnyére. -
PACSA75
őstag
Múlthéten én is visszatettem egy gyári romot, de nem bírtam lemondani erről a gyönyörű emui felületről, igy még aznap vissza is került a B708 😁. Előtte legalább 3-4 szer wipe oltam, factory reset, amilyen törlés létezik, azt mind bevetettem, azóta hibátlanul működik.
-
PACSA75
őstag
Van azért egy gondom vele, a facebook nem játsza le a videókat. Egy másodpercre elindul, majd színes csikok lepik el a képernyőt, mintha cenzúrázva lenne. Másik telóról ugyanaz a kont, lejátsza, sőtt ugyanaz a telefon másik softtal lejátsza. Flash playert feltettem, semmi változás. Ötlet?
-
PACSA75
őstag
Nem voltam megelégedve a B708-709 el, nállam sajnos instabil, lefagyás, lassulás, fogyasztás, stb... Kár, pedig nagyon szép. Lehet nem volt tiszta a telepítés. Próba gyanánt feltettem a CM11 et, eddig jobbnak tűnik, és egészen jól témázható ez is.
-
PACSA75
őstag
válasz
ferenc1227 #25241 üzenetére
Én próbáltam azt a módszert amiről beszélsz (később ha lessz időm keresek linket), de sajnos nem vált be. Így most mivel hátrafele nem tudtam lépni, előre mentem a B709 re, ez egyelőre stabilabbnak tűnik, de problêmásabb a telepítése, kell hozzá bootloader nyitás, és twrp. Ha nem vagy jártas ezekben, nem ajanlom. Ha nem lessz tuti leírás a visszalépésre, ajánlom tedd fel újból a 708 at háromgombossal, majd csinalj resetet, egyelőre ez is megteszi, hogy legalább tudd használni a telót.
-
PACSA75
őstag
Volna egy nagy kérésem. Valaki megírná hogy kell visszaállni egy régebbi softra a 708 ról? Sajnos elég instabil. Előtte még kipróbálom a B709 et, mert gyönyörű ez az emui 3, de készülök egy c tervvel, mert attól tartok csak az lessz a vége. Gyorsan merül az aksi, néha lefagy, periódikusan laggol, stb
.
Találtam hozzászólásokat visszaálassal, amiben előbb fel kell tenni egy félkész romot, de nekem az a módszer nem sikerűlt. Pls.
Előre is köszi. -
PACSA75
őstag
Tudom hogy már régi model ez a kis teló, de én csak most vettem 2 őt is használtan jó állapotban, jó árban, ezért irogatok ennyit. Végigolvastam többszáz hozzászólást, de nem találtam a bugos hozzászólást. Ez van, ráment pár napom, de mostmár minden fegyver a kezemben van 😀.
-
PACSA75
őstag
válasz
#64315648 #25219 üzenetére
Egyelőre visszatettem a softot, majd csináltam egy wipe dalvik ot, azt még engedte. Most jobban megy mint előtte, de ha még lessz gond, cserélek.
Köszönöm a választ, már majdnem megőrűltem annyit idegeskedtem, és sehol nem olvastam, hogy bugos lenne. Előtte egy napot kínlódtam az összefoglalóban lévő modszerrel, de az rá se ment. Lahet hogy a B708 a ludas.
Hogy tudom felfrissíteni a twrp t? -
PACSA75
őstag
Van több verziója a B708 nak. Az egyikben nincsenek benne a google alkalmazások, abban valóban vannak problémák a témákkal. Van egy repack vagy valami hasonló elnevezésű, az tökéletesen működik, és benne van a play áruház is. Én véletlenűl letöltöttem mindkettőt, és igy vettem észre a külömbséget. Pc n van, majd holnap megnézem pontosan mi a neve (mindkettő B708).
-
PACSA75
őstag
válasz
Tomacko #25165 üzenetére
Köszönöm a kimerítő válaszodat. Azt hiszem már írtam, de mivel ilyen jófej vagy, és intelligens, személyreszabva neked is megírom, hogy a B708 as softal, megenyhűlt a szívem, azt is leírtam miért voltam dühösebb a kelleténél. Én meg ezt a softot (romot) ajanlom figyelmedbe, isteni, és még a játékok is jobban mennek.
Bocs ha rövíd voltam. Az Isten áldjon meg.
-
PACSA75
őstag
válasz
Newlachka #25153 üzenetére
Nekünk octacore os telónk volt eddig, de megutáltam a hatalmas téglákat, így az enyémet lecseréltem egy G6 ra. Kicsi, szép, szuper. Az egész családét ilyenre akartam cserélni, de megláttam a P6 ot, és még szebbnek tűnt (szebb is), ráadasul erősebb konfiguráció (elméletileg), gyakorlatilag ..... Ez van, így jártam. A P7 P8 nekem nagy lom, nem kell többet önvédelmi fegyver, remélem visszatérnek a kisebb telók gyártásara is.
Apropó, elég sok romot feltettem tegnap és ma, néha alacsonyabb akkuszinttel, hogy kell helyesen wipe olni az akkuidőt? 20% ról elég gyorsan lemerűlt, kicsit megzavartam a memóriáját.
-
PACSA75
őstag
Nem sikerült a visszaút, de már nem is bánom. Újratettem párszor a b708 at és most gyönyörűen fut, és ráadasul nagyon szép is. A coc az sajnos nem lett jobb, telepítéskor szépen indúl, de ha betöltöm a már felfejlesztett részt, van egy kis lagg (úgy tűnik ez ilyen marad), viszont a hangry shark feljavúlt. Az sms ekkel pedig nem is volt gond. A szolgáltató túlterheltsége miatt nem mentek el illetve késtek az sms ek. Bocs ha elragadtattam magam, de ajándék volt a feleségemnek, és kicsit bosszantó volt hogy a régi telóján működtek ezek a dolgok.
Kösz a segítséget, megértést és türelmet. További kellemes ünnepeket.U.i: azért csalódás volt hogy ennyit kellett kínlódni hogy kihozzak valamit belőlle, dehát szegenyember vízzel főz. A nagy márkákat amúgyis utálom és kerülom (sa., iph, stb).
-
PACSA75
őstag
válasz
Newlachka #25146 üzenetére
Nem értem mi a gond az sms el. Már csináltam gyári visszaállítást is, de nem segített. Pedig ha ez megoldódna talán megtartanám, de így használhatatlan, és keresem a megoldást a visszaállásra, találtam is de a letöltő linket már törölték T_T (#23348). Az energiatakarékos mód kikapcsolva.
-
PACSA75
őstag
Hogy tudom visszaállítani b708 ról pl b520 ra? Nem engedi helyivel és 3 gombossal sem T_T.
Akármit állítok rajta a b708 al nem mennek el az sms ek. Illetve kb 25 perccel a küldés után nagynezezen elvánszorog, de gondolom ez nem normális ?! -
PACSA75
őstag
válasz
Tomacko #25142 üzenetére
Továbbra sem értem miért háborodtok fel ha valaki rosszat mer mondani a topikban szerepelő telefonról. Kicsit komcsi hozzáállás, no de sebaj. Értem én hogy azt irják nem játékra való, dehát basszus nem gta, vagy asphaltot szeretnék játszani, hanem egy nyomorúságos 50 mb os coc ot. Azért mégiscsak vicces, vagyos siralmas hogy nem viszi el egy négymagos proci, 2 gb rammal.
És most lehet tovább bunkózni, nem haragszom, de azért hadd ne kelljen már bocsánatot kérjek a véleményemért, még ebben a fideszes világban sem. -
PACSA75
őstag
Egy utolsó kérdés mielőtt felteszem olx re. Van valami esély hogy bármelyik rommal jobban futnának a fennebb említett játékok?
-
PACSA75
őstag
-
PACSA75
őstag
-
PACSA75
őstag
Hali. Vettem a feleségemnek egy ilyen kütyüt használtan. Elég nagy csalódás lett. B520 as rom volt rajta, laggolva ment, mivel végigolvastam 500 oldalt, biztos voltam benne hogy az előző tulaj online frissítette fel. De mivel az újabb romokat nem nagyon dicsérték az emberkék, nem kockáztattam, visszafele léptem. A legtöbb dícséretet a b132 kapta, fel is tettem a 3 gombos módszerrel. A letöltött mappában volt még egy custom mappa, benne egy kínai mappa, azon belül update...Ezt már nem telepítettem. Kellett volna? Mire való?
Ja, és hogy miért csalódtam: egyetlen játék van amit játszik a drágám, clash of clans, de nagyon szarul megy. Ennél többet vártam ilyen hardwarearzenáltól. Erre valami megoldás esetleg? Másik probléma, a fényerő kedve szerint állítja magát, pedig már mindent kiszedtem(auto, intelligens, stb...). Pls help me!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Automobilista 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- XPEnology
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 5G 128GB Forest Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!