- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
PACSA75 #25143 üzenetére
Houston baj van... de ki......tt nagy. Szöveg értelmezési problémád van, és nem kicsit, NAGYON !!! Egyetlen szóval nem mondtam, hogy nem fikázhatod a telefont. Magasról teszek rá mennyire hosszan és mennyire sok helyen hordod le. Én csak próbáltam pár dolgot megvilágítani, de ha te azt falnak akarod látni, hát tedd azt.
Magasról teszek a politikai nézeteidre, a világ nézeteidre és minden egyébre ami nem ide tartozik, NE KEVERD ide az ilyesmit, mert NEM ide való !!!!! (Speciel én az összes magyar politikust a pártjaikkal vagy anélkül, nullának tartok)
Visszakanyarodva a "betegségedhez", hogy értsed amit mondok. NEM azon múlik itt semmi, hogy mennyi mag, mennyi RAM és egyebek...... Ebbe a telefonba a Huawei saját egyedi fejlesztésű processzora került beépítésre. Ez eddig érthető mindenkinek. Na most akkor, hogy PC-s nyelven és le egyszerűsítve mondjam el, ugye a mai világban van Nvidia és Amd(ATI) videokártya. Ahhoz, hogy ezek megfelelően tudjanak működni, bizony külön driverek szükségesek, ez is rendben van, mindenki érti. Azonban már, hogy maguk a játékok megfelelően fussanak NEM a videokártya gyártónak kell, szokása gondoskodnia, hanem a játékok fejlesztői kell, hogy optimalizálják az adott platformra a játékukat, hogy vevő megelégedéssel tudja azt használni. Hogy te az előbbi hsz-ben amit írtam hol találtad meg a falat amit nem tudtál átmászni és komcsinak nézni nem tudom, de nagyon kiröhöglek érte.
Szerinted 41 éves fejjel mennyire érdekel engem, hogy szidsz, vagy magasztalsz valamit ?
Amúgy meg sok boldogságot kívánok Neked is ebben a "Fideszes" országban is. Bár ez az elköszönés sem ide vágó, de vissza nem törlöm már
SZERK:
Én CM11 rom-t használtam a telefonon megelégedetten, hiba mentesen, hogy mondjak számodra hasznosat is. Egy próbakört talán megérhetne, hátha avval működne mgfelelően a játékod is. Néhány hsz-l a vitaparty előtt vázolva le is van írva a telepítési menete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- EAFC 25
- Otthoni időjárás-állomás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest