Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

válasz PACSA75 #25143 üzenetére

Houston baj van... de ki......tt nagy. Szöveg értelmezési problémád van, és nem kicsit, NAGYON !!! Egyetlen szóval nem mondtam, hogy nem fikázhatod a telefont. Magasról teszek rá mennyire hosszan és mennyire sok helyen hordod le. Én csak próbáltam pár dolgot megvilágítani, de ha te azt falnak akarod látni, hát tedd azt. :DD Magasról teszek a politikai nézeteidre, a világ nézeteidre és minden egyébre ami nem ide tartozik, NE KEVERD ide az ilyesmit, mert NEM ide való !!!!! (Speciel én az összes magyar politikust a pártjaikkal vagy anélkül, nullának tartok)

Visszakanyarodva a "betegségedhez", hogy értsed amit mondok. NEM azon múlik itt semmi, hogy mennyi mag, mennyi RAM és egyebek...... Ebbe a telefonba a Huawei saját egyedi fejlesztésű processzora került beépítésre. Ez eddig érthető mindenkinek. Na most akkor, hogy PC-s nyelven és le egyszerűsítve mondjam el, ugye a mai világban van Nvidia és Amd(ATI) videokártya. Ahhoz, hogy ezek megfelelően tudjanak működni, bizony külön driverek szükségesek, ez is rendben van, mindenki érti. Azonban már, hogy maguk a játékok megfelelően fussanak NEM a videokártya gyártónak kell, szokása gondoskodnia, hanem a játékok fejlesztői kell, hogy optimalizálják az adott platformra a játékukat, hogy vevő megelégedéssel tudja azt használni. Hogy te az előbbi hsz-ben amit írtam hol találtad meg a falat amit nem tudtál átmászni és komcsinak nézni nem tudom, de nagyon kiröhöglek érte. :DDD :)) ;] :P :C :W

Szerinted 41 éves fejjel mennyire érdekel engem, hogy szidsz, vagy magasztalsz valamit ? :D

Amúgy meg sok boldogságot kívánok Neked is ebben a "Fideszes" országban is. Bár ez az elköszönés sem ide vágó, de vissza nem törlöm már :))

SZERK:

Én CM11 rom-t használtam a telefonon megelégedetten, hiba mentesen, hogy mondjak számodra hasznosat is. Egy próbakört talán megérhetne, hátha avval működne mgfelelően a játékod is. Néhány hsz-l a vitaparty előtt vázolva le is van írva a telepítési menete.

Új hozzászólás Aktív témák