- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
heidrich #2351 üzenetére
Én is direkt letöltöttem, kipróbáltam, és nálam semmi ilyen sincs amit irtál. Semmi textura hiba, gyors, gördülékeny. Nálam eddig minden játék, amikkel játszom jól futott. Ez is, meg szintén kipróbálásra a Temple Run.Whre Is perry/Water, Angry Birs-ek stb.
Egyébként meg szeretném tudni, hogy az indulás után hova tölti le az adatokat, mert sehol sem találtam a belső/külső sd-n. Azt meg baromira utálom, amikor uinstall után ottmarad egy csomó fölösleges mappa/file a telón, mert csak a data/appból veszi ki.
Egyébként mekkora g.ség, hogy a játékon belül jó sok valódi pénzért tudsz pl zsetonolkat meg mifenéket vásárolni, aki nem ért hozzá (meg angolul) az könnyen megszívja. Pár hete mondta egy cimbora, hogy a kislánya vmi játékban elköltött tizrnxezer forintot, és ez mint derült égből... érte őket.Akkor nem tudtam, hogy ez hogy lehet..Hát így..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Formula-1
- Autós topik
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!