- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
krisztian112 #722 üzenetére
LGOL 9 vagy hogyan is????
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
krisztian112 #722 üzenetére
De jó hogy pár nappal ezelőtt vettem meg 10k-ért drágábban.
-
qltsar
veterán
válasz
krisztian112 #493 üzenetére
Hivatalosan nincs meg ra EMUI 3, a customban pedig a kernel korlatai miatt ez meg elvileg nem elerheto, mert nincs forraskod
.
-
lacib
tag
válasz
krisztian112 #396 üzenetére
Helló.
Chromeban megnyitva 5-6 lap, kilépésnél van hogy 4 másodperc mire kirakja az ikonokat. -
qltsar
veterán
válasz
krisztian112 #396 üzenetére
Néha észrevehető, és még a Nova is újratölti néha a widgeteket (bár az 'Aggresive Desktop' opció nincs bekapcsolva, lehet, hogy orvosolná
), de nem annyira zavaró, és egész gyorsan újratölti. Nekem szinkronizációs problémáim vannak, illetve, hogy van amikor újraindul a telefon magától, de valamikor csak soft-rebootol, tehát csak a grafikus felület indul újra, nem az egész kernel-t tölti be még egyszer az elejétől. Bár amint megcsinálják CM-ben a kamerát, már repül is fel a főzött ROM a telóra
!
Az a baj, hogy a Huawei nem adta hozzá ki a forráskódot, így egy kicsit macerás építgetni, pedig kernel-t már én is forgattam volna rá itthon.
-
törölt tag
válasz
krisztian112 #376 üzenetére
Sanszos, mint EU -s verzió.
DE erről hivatalos és pontos információ még nincs.
Szerk.:
Nála korábbi telefonoknál (azonos, vagy közel azonos kategóriában) is most van a frissítés, illetve mostanában van a teszt verzió. G6 3G-4G - P7 mini, Honor 3C....stb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 3
- Filmgyűjtés
- Hálózati / IP kamera
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest