- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Elvesztettem a telefont. Az lenne a kérdésem, hogy ennek a típusnak van-e utódja, valami új verzió, ami pótolhatja a régit?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Valaki nem szeretné frissíteni az első hozzászólást, pl a romokkal kapcsolatban? Mert engem nagyon érdekelne, milyen lehetőségek vannak, de benne vagytok a közepében mindig a témázásnak és így nem értem, mi a helyzet.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Egy ideje már már nem követtem a topikot, de érdekelne történt-e pár új dolog a telefonnal kapcsolatban. Pl. Engem még mindig zavar, hogy szoftveresen elmossa alapból a képeket a készülék. Ennek kikerülésére van valami mód? Van hozzá mondjuk valami cyanogen vagy ilyesmi?
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Valaki tud olyan felvevő progit a telefonra, ami többet fel tud venni 30 percnél?
-
Jinxb1rd
addikt
Másnak is csak max fél órányi filmet tud csinálni a telefonja?
Mitől van ez? Ki lehet valahogy kerülni?
-
Jinxb1rd
addikt
Rootolt telefonon már lehetséges, hogy valamit lehessen állítgatni a kamerás szoftveren? (pl kikapcsolni az utófeldolgozást)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
ValoVillam #1111 üzenetére
Öv? Eggyel kisebb méretű nadrágok vétele? Ez egyáltalán nem a telefon hibája, ha már ez letudja húzni rólad.
(persze ha az a cél, hogy női egyedek könnyebben boldoguljanak, akkor nem szóltam)
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki megtudja nekem mondani, hogyan lehet beállítani az ékezetes karaktereket sms-ben? Mert folyamatosan lecseréli ékezet nélkülire és idegesítő.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
krisztian112 #722 üzenetére
De jó hogy pár nappal ezelőtt vettem meg 10k-ért drágábban.
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Egy hete én is boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen készüléknek. G630-ról váltottam rá, hát szerintem megérte, mert minden apró dolgot, ami ott nem tetszett, itt kijavítottak. Egy kivétellel:
Úgy látom itt még mindig próbál a fényképezős szoftver automatikusan javítani a képek minőségén azzal, hogy automatikusan elmossa a képen a zajokat. Az a gond ezzel, hogy eszméleten ratyi és irritáló. Ezen valamit lehet javítani, kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest