- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul02
tag
válasz
kranazoli #1979 üzenetére
A lényeget porterocka fórumtárs már leírta.
A gyakorlatban pedig - bár ezt lehet, hogy tudod is, akkor elnézést - úgy néz ki, hogy telefon kikapcsolt állapotában hosszan nyomod a hangerő+ és a bekapcsoló gombot, amig meg nem jelenik először a "kis zöld droid", majd a recovery menü. Itt a hangerő +/- gombbal tudsz navigálni, és a bekapcsoló gombbal kiválasztani a kívánt menüpontot, amit jelen esetben a "wipe data / factory reset" kell legyen. -
törölt tag
válasz
kranazoli #1602 üzenetére
A wipe/factory reset/gyári visszaállítás nincs hatással a gyári szoftverre. Ilyen esetben felhasználói adatok (belső tárhely), beállítások, cache partíció, letöltött alkalmazások és frissítések adatai törlődnek.
General és az OTA közötti különbségről feljebb írtam. Stabilitásban lehet némi különbség.
A szerencsés eset az Huawei esetében, hogy egy gyári biztonsági mentés app -ból készített mentés igen mély, tehát a felhasználó adatait, beállításait, egyebeket elég szépen ki lehet menteni SD -re. Még a mappázásokat, illetve azok elrendezését is.
Szerk.:
Én mindig normált használok. Intelligensben van némi net/adat/szinkronizálás és CPU korlátozás.Szerk.2.:
VISZONT, nem minden programhoz tartozó adatot ment. Pl. IGO (Szülinapp) teljes méretében nem menti ki, ami nem véletlenül van így. -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
kranazoli #1585 üzenetére
Én pont emiatt nem használok Vibert kb 7-8 hónapja. Nekem is ugyanezeket csinálta 3 különböző telefonon plusz barátnőmé plusz anyámé . Ez 5 telefon és mindegyiken szar volt azóta akit tudtam átszoktattam BBM-re
Sajnos nem tudsz vele mit csinálni ez a Viber hibája és írtam is már nekik de csak annyit kaptam mindig hogy majd a következő frissítéssel.
Ha a frissítés már telepítve lett ( gondolom rendszer frissítés ) elméletben nem kell újra telepíteni , legalábbis én még nem tapasztaltam olyat hogy újra le kellet volna tölteni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- Gumi és felni topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AliExpress tapasztalatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest