- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redchucky
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Silent77 #1492 üzenetére
Ott is átvételi pontok vannak, ha csak valaki nem sétál be a budaörsi szervizbe (TeleMax), ahol a tényleges javítás folyik. Ez meg ugye nem mindenkinek egyszerű. Legutóbb amúgy (bár Vodánál, nem a Telekomnál) 4 nap alatt fordult meg egy telefon főpanel cserével. A hétvége miatt csúszott 1 napot, mert a szervizben nincs senki, így a logisztika sem küldi addig tovább.
Persze én csak a leadási kérdésre válaszoltam. Azt már mindenki döntse el maga, hogy kinek adja le, melyik számára a legjobb.
-
ValoVillam
tag
válasz
Silent77 #1481 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Mivel most mielőbb kell egy kártya, valamint mivel bizonyos okok miatt én nem tudok neten rendelni (emiatt esetleg segítségül kellett volna kérnem innen valakit), az először belinkeltet rendeltem meg; át is veszem még ma, és röviden megírom a tapasztalatokat.
-
tillatrilla
senior tag
válasz
Silent77 #1424 üzenetére
Szia! Ma is próbáltam többször,érdekes módon mindig elutasította a rendszer a vásárlást,ha arról a linkről mentem vásárolni. Viszont az ebay.de-re belépve elsőre sikerült megvennem a 6db-os fóliacsomagot. Ki érti ezt?
Amúgy,hogy a telefonról is írjak pár szót,tényleg frankó. Nem fagyott még egyszer sem be,az aksija hihetetlen jól bírja. Csütörtök este vettem le töltőről,és ma kellett csak felraknom,38%-nál. Wifi non-stop,mailok olvasása, rengeteg böngészés, fényképezés,hívások,zenelejátszás!!!
-
dokee78
félisten
válasz
Silent77 #1379 üzenetére
Kipróbáltam ezt is amit írtál.
Kártya új,nem hiszem,hogy hibás lenne.microSDXC/SDHC Class 10 UHS-I 300x (Premium)
Ted-Mosby Remélem helyre áll nekem is,addig kivárok és hagyom,hogy fűtsön a zsebben.
Ha nem áll helyre simán ki fogom törölni ezt a média szervert,Xperián sosem futott,legalább is nem állandóan.
-
ValoVillam
tag
válasz
Silent77 #1232 üzenetére
Kivettem a hibásnak jelzett SD kártyát, de a helyzet változatlan, vagyis vszeg nem az okozta a gyors merülést.
Olvastam a későbbi tanácsokat is, de mivel nem értek hozzá, _egyelőre_ nem szeretnék mélyen belenyúlni,
és teljesen tisztára letörölni sem mindent. Éppen elég időbe telt feltelepíteni ezt a 3 gigabájtnyi appot...(Amit viszont egyébként használok.)
A legutóbbi hozzászólásom óta figyeltem csak fel rá, hogy a Wifi ikon megállás nélkül adatmozgást jelez... Akkor is amikor a szinkronizálást kikapcsolom. (És kb 14 óra alatt 100%-ról lemerül az akksi, úgy h szinte hozzá sem érek a telefonhoz, vagyis nem indítok közben Messengert, stb.)
Egyelőre csak azt szeretném kideríteni hogy mi történik a háttérben, mi generálja ezt a rejtélyes és állandó adatforgalmat. (Nem azonnal "formázni" mindent.)
Erre van valami lehetőségem? Telepítsek valamit? -
Redchucky
aktív tag
válasz
Silent77 #1216 üzenetére
Telefonszámmal, igen. 301234567 és az öt számjegyű jelszó. "Hibás jelszó vagy belépési azonosító" Ha a telszámmal kérek új jelszót, beírom a régit, akkor belépek /bár gyakorlatilag semmit sem látok a személyes dolgaim közül/ és általános hibát ír. Pár hete, amikor rendeltem a Huaweit, nem volt gond. Szerencsére, mert meg is zavarodtam volna
-
tillatrilla
senior tag
-
hulkobb
tag
válasz
Silent77 #882 üzenetére
Tegnap kérdeztem facen a hauwaeit mikor lesz rá EMUI 3.0 és ezt a választ kaptam:
Kedves Bálint! Itt találod a jelenleg EMUI 3.0-ra frissíthető modellek listáját: http://bit.ly/1CT9NrJ és már közte van a G620S is! Innen le is tudod tölteni az új felületet! Üdv!tényleg itt a g620s is: http://emui.huawei.com/en/plugin.php?id=hwdownload&mod=detail&mid=76
ez valoban a 3.0as? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali fotós kérdések órája
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest