- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Huawei Ascend G620s
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaminski
tag
válasz
Chris920 #363 üzenetére
Én 3 hete nem tudom megvenni a telót, környezetemben lévő 3 t-pontból sem! 1-ben microsim nem volt és ezt figyeljétek! Nem tudják ideadni új dominóra(mert a cége az előfizetéseket preferálja
, nem akarják ,hogy pénzt tegyek le az asztalukra egyösszegben, kp-ra) , csak meglévő dominóra(az meg nincs) tudják átvezetni vagy előfizetésre, de én nem akarok most 2 év rabságota. Másikban kettőben meg nincs hetek óta és ezen a héten is csak hétfő délelőtt tudtam volna megrendelni online, de arról lemaradtam. Ennyire veszik ezt a telót vgy mi van...?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb középkategóriás telefon került piacra, ám a kínai gyártó nem csak a Snapdragon 410 és a HD kijelző miatt dicsérhető, hanem az árazás miatt is.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest