- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco #18 üzenetére
Sugarzassal van nemi tapasztalatom. Ugy gondolom, hogy a mai eszkozok zavarsugarzasa minimalis. Fokent a tobbi radios eszkozhoz kepest, ami kornyezetunkben van.
D1Rect: Etetocsuzli gumin gondolkoztam mar. Esetleg megprobalkozok valami jo kis szivaccsal. A baj csak az, hogy a seek zajt hallom, nem tudom azon mennyit segit. SSD azert nem jo, mert kicsi a kapacitasa. A vitrinben pedig idovel megsul.
szumo: kinek a pap, kinek a papne, nekem speciel a lanyuk. Normalis hocsovet nehez szerezni, ami meg tenyleg minosegi, az horror aron van. Volt mar passziv megoldasom, de 2 ev folyamatos uzem utan megadta magad. Tapasztalataim alapjan hiaba hutod a CPU-t, bridge-t es a merevlemezt, ha folyamatosan meleg (50-60 Celsius) van a hazban. A kondenzatorok (tap e alaplapi is) egyszeruen kinyiltak, mint a tubarozsa, pedig csak 40W-ot fogyasztott csak a gep. A gondot szerintem az okozta, hogy egy minimalis homerseklet alatt nem indul be a ventilacio, pedig alul-felul perforalt volt a gephaz, mashol pedig teljesen zart.
Gondolkozom desktop haz epitesen, ahol egy darab 20cm-es venti segitene a legaramlasnak. Az elo es hatlap teljesen zart, a legaramlas alulrol felfele tortenne. A ventilatort a haz kozepen helyeznem el, hogy a leheto legkevesebb zaj juthasson ki. Az legaramlatot terelokkel iranyitanam a bordak (GPU-CPU-Chipset) es a tapellatas alakatreszei + merevlemez fele.
Az erosito projectem mar nallam is fut, egy kis teljesitmenyu DoZ lesz egy hasonlo dobozban, mint a bemutatott darab.
benedekco: A fem haz hangszigetelese gyenge. Ha szigeteled, akkor megint nem tavozik a meleg. Amugy is a hoaramlas elhanyagolhato a legaram altal szallitotthoz kepest, hacsak nem bordazott oldalfalat hasznalsz hocsovekkel, vagy vizzel.
coqito: hardveraprorol sok turelemmel.
waithEard: Koszi a tanacsokat. A viaszt meg egyszerubbnek talaltam, a hatranya az, hogy rendszeresen ujra kell kezelni a feluletet,
bteebi: Csupa IKE butor koze a natur jobban illeszkedne. Ez mar csak izles kerdese, mert akar lilara is be lehet pacolni.
fkosa: Passzivan menni fog egy darabig, de kozeptavon sajat tapasztalat alapjan mar nem a legjobb valasztas. A szinrol nem vitatkozok, nekem igy tetszik. Ugyanezert nem kerul semmi az elolapra. Az egy szem bekapcsolo gomb is a hatlapra kerult.
-
válasz
benedekco #18 üzenetére
Kalapgumi.
Rövidáru bolt ha jól rémlik, valami kevesebb mint 100Ft/m.
Tökéletes szellőzés, 0 rezonancia és minimális hang(Y).Árnyékolás:
Elhelyezéstől függően, nem hiszem, hogy jelentősen befolyásolná a környezetét ennyire kevés áramfelvétel mellett.
Persze, ha zavart okoz, még mindig ki lehet bélelni a dobozt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Synology NAS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest