Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomBoy1986
veterán
Nagyvonalakban futottam át az írást, de a konklúziót azt végig elolvastam, s egyet is értek vele:
"....Az NVIDIA lényegében a HTPC-k szegmensében kiegyenlítetté tette az AMD és az Intel között dúló harcot, hiszen az AMD 780G-hez hasonlóan egy közel tökéletes chipsetet készített. Innentől kezdve a vásárlónak nem kell kompromisszumot kötnie, és szabadon, szimpátiája alapján választhat a különböző platformok közül. Mindazonáltal az ideális HTPC szerintünk továbbra is AMD processzor köré épül, mert ár/teljesítmény mutatójával az Intel/NVIDIA párosa fölé kerekedik. Az alacsony fogyasztású Athlon processzorok teljesítménye bőven elegendő erre a célra, a 780G (de a GeForce 8200 is) pedig szintén megfelelő sebességet nyújt. Az árakat nézve viszont elég nagy a különbség, az Intel processzorai drágábbak, és ugyanez igaz az alaplapokra is..."
Ezzel teljesen egyet tudok érteni.
Viszont most először a játékos grafikonokat nehezen tudom értelmezni, hogy melyik csík melyik konfigot jelenti

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest