Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
válasz Heroldg18 #32032 üzenetére
Háát!
Szerintem megéri."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Steve1207
veterán
válasz Heroldg18 #32032 üzenetére
Én még mindig azt mondom, hogy eljárt a tegra felett az idő, de nagyon. Egy LG Optimus G már 80-ért van a sufniboltokban. Még egy-két hét és ott lesz, amennyit szánsz rá (vagy apró). Snapdragon S4, 2GB RAM, jó kijelző, egyszerűen veri az X-et.
Ha nem vagy a Sense felület mindenáron elkötelezettje érdemes alternatíva lehet.
.
-
ferob
őstag
válasz Heroldg18 #32158 üzenetére
Ázsiai régióba szánt készüléked van, így várnod kell, hogy kiadják a hivatalos frissítést vagy a másik megoldás, hogy nyitod a telefon bootloaderét és felraksz magadnak egy főzött ROM-ot, de így ha van is bármilyen garancia a telefonra, akkor azt elveszted.
Ha esetleg használtan vetted a telefont, akkor elképzelhető, hogy koszosak a kis furatok a telefon házán és ezért halk a hangszóró, szóval érdemes azt kitakarítani és erre általában száraz fogkefét szoktak ajánlani, szóval érdemes megpróbálni.
Ha nem használt készülékről van szó, akkor ha hiába állítod magasabbra a hangerőt, mert úgy is halk marad, akkor elképzelhető, hogy hibás a készülék.[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz Heroldg18 #33330 üzenetére
Igen készitek!
Kiváncsi leszek rá nagyon!
Gondolkodtam a dokkolón is, de ennek szerintem annyi az előnye, hogy mobil...
Nem kell vezeték, és ugy is lehet használni a készüléket.Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
kirkri
addikt
válasz Heroldg18 #33849 üzenetére
A bolti garancia esetén az SW garancia az szerintem a semmit jelenti.
Egy év garanciát adnak a telefonra, ha elromlik a készülék ezen időn belül viheted vissza a boltba, hogy megjavítsák.
Ha szerencséd van és európai CID-je van a készüléknek, továbbá még érvényes is a HTC garanciája (alapból 2 év), akkor viheted HTC szervizbe is. Ha nem európai a CID, akkor csak a boltba viheted.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Steve1207
veterán
válasz Heroldg18 #33854 üzenetére
Nekem volt nyitva is, most zárt a teló gyárival és nem sok különbséget érzek üzemidőben. A finomhangolások hiányoznak hang és kamera terén, de a többi elhanyagolható. Fölös alkalmazásokat le kell tiltani, auto fényerő értéket visszább venni kicsit és ugyanott van az ember üzemidőben gyári rendszerrel is.
.
-
milapsy
aktív tag
válasz Heroldg18 #33857 üzenetére
egyaltalan nem bonyolult annyi hogy a romhoz tartozo kernelt utolag flesselni kell vagy egy toolkittel vagy fastboot parancsal ezt mindig megtalalod a letoltott rom.zip-ben
szerintem kovesd HUTCHDB irasat lepesrol lepesre leir mindent
"én bírom a holdat, szerintem tök jó fej":) csakis a goa és a psy
-
szunyi777
őstag
Nem bonyolult
Nem szükséges neked egyből kernelt cserélned...
A legfontosabb, hogy ha letöltesz egy rom-ot, abból ki kell csomagolni a boot.img file, és parancssorral, vagy egy tool-al, pl:Ez, flashelni a rom telepités előtt, vagy után bootloaderből!
A romot ugyan úgy kell feltenni egy módositott recovery-ből, mint általában az androidnál.Edit:
Egyből 3 választ is kaptál![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Steve1207
veterán
Igazából ugyanaz, csak kibővült egy lépéssel. Kernelt kell külön flashelned, ez mehet pluszba egy paranccsal vagy progival, a többi menete megegyezik recovery-ben wipe, rom install, restart.
A kernel a legutolsó szempont, amitől többet fogsz kapni tegra esetében, fölösleges idővesztegetésnek vélem mára. Ha HD2-n már csináltad ezeket nem fog gondot okozni itt se
.
-
szunyi777
őstag
válasz Heroldg18 #33866 üzenetére
Rendszer beállitások/tárhely/ott a menü gomb, és számitógépes usb kapcsolat/Médiaszközt választani.
Edit:
Az alsó jobb szélső menü gombot nyomd hosszan, vagy az értesitési sávon a beállitások menü.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
Lacopapi
addikt
válasz Heroldg18 #33984 üzenetére
Rootolni lehet,ha stock romot hagyod meg,akkor is,én is megtettem a minap.Azóta sem tudom,milyen frissítéseket kaptam hirtelen (kamera és sense),de tény,hogy jobb az akkuidőm mint volt-ugyanolyan használat mellett.A kamera nem változott látványosan,talán jobb,fene tudja
-
Lacopapi
addikt
válasz Heroldg18 #33986 üzenetére
Miután kinyitottam a bootloadert,hirtelen előkerült két frissítés,gondolom azok változtattak a dolgokon.Rootolással aligha befolyásolható az ilyesmi. Én csak azért rootoltam,mert legyalulhattam néhány felesleges programot,no meg szabadabb így az ember
Jelenleg az eredeti rom van fenn,csak Nova launcherrel. Ez kevesebb memóriát zabál és jobban konfigurálható-na meg gyors.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Heroldg18 #34182 üzenetére
A rendszer visszaállításnál csúszhattak be problémák,úgy gondolom,nem mindig sikeres a dolog.
Az a Slim rom amit most felraktunk néhányan,igen jól muzsikál - igaz,nem Sense,de 4.3-as és remekül fut. Akkuidő majd kiderül,nálam legalábbis még igen friss,ilyenkor még nem releváns az adat,lévén összevissza nyomkodja az ember,mert élvezi,hogy milyen smoothWeeman1 igaz..
[ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
válasz Heroldg18 #34212 üzenetére
annyival jobb mint a htc dev unlock bl, hogy itt nem kell a kernelt külön fastboot-ban felflashelni, hanem recoveryből felmegy az is, illetve lehet backup-ot és visszaállítást is csinálni a kernelről
nyami
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Atmo
senior tag
-
szunyi777
őstag
válasz Heroldg18 #34655 üzenetére
Én a PhilZ touch 6.01.0 recovery használom, semmi kártnem tesz, nem fformáz stb.. Csak flashelni kell adb paranccsal, vagy egy toolboxal. Ha az megvan ott kell egy backup ot csinálni a jelenlegi rendszerről és ki másolni a Mentés ből a boot. Img file, és felmasolni pcre. Ezt kell majd a későbbiekben vissza flashelni ha vissza szeretnél állni sense romra. Javaslom hogy még rootolás előtt csinálj mentést, és utána rootold.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Heroldg18 #34657 üzenetére
boot.img-t fastboot paranccsal bl-ben kell kiadni, HOX-on nem lehet kernelt flashelni recoveryből, mivel nincs S-OFF.
A tárhely úgy jelenik meg ahogy írtad, csak kicsit több idő kell neki. Elejében én is azt hittem, hogy nem megy. Recoveryben usb kábel le, aztán vissza, majd mount storage és várni kell vagy fél percet. Kicsit szenvedős, úgyhogy vagy parancssorból oldod meg ezeket vagy még a működő rendszerben dobod fel előtte a dolgokat. Legalábbis így gyorsabb..
-
szunyi777
őstag
válasz Heroldg18 #34735 üzenetére
Ha nincs nincs szerencséd, ki szúrják a nyitast..
Kínai baratainknál 10000ft kellemes komplett keret +lcd panel +érintő.
Ha házilag cserélem, akkor annyiból meguszod..
Általában 2 5000 ért vállalnak itt szegeden cserét hozott alkatrész ből, de nem vállalnak Garit rá.. És nem is látod mit csinálnak vele a sufni szervizbe..Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
-
BenHans
addikt
válasz Heroldg18 #34735 üzenetére
A sárgulást sztem nézd meg 10-15perc játék után is. Nálam és pároménál is olyan a folt, hogy alig látható, de 10perc realracing után nálam már sokkal kontrasztosabb és nagyobb kiterjedésű a folt, utána amikor kihűl újra kifakul egy még alig zavaró szintre. De mondom, nálam olyan mértékű a folt erősödése hő hatására hogy borzalmasan idegesítő.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Lacopapi
addikt
válasz Heroldg18 #34992 üzenetére
Csatlakozom a felettem szólóhoz...ez a rom is azon az úton halad,mint az eddigiek,egy árnyalattal talán olajozottabb, (a 32-nél mindenképpen) könnyen és viszonylag gyorsan telepíthető. Nekem kicsit hiányzik az s2w,de anélkül lehet élni,egyelőre hagyom a saját kernelét,mert annyi jót írnak,hogy igen kíváncsi vagyok...eddig minden működik,nincs lagg,akadás nyomokban sem,pedig a saját vackaimat már rátettem. Megy tovább,akkuidő majd kiderül...egyelőre marad,részemről az eddigiek alapján ajánlott,pláne,hogy az elődök is remekül teljesítettek.
Antutu : 15.939 alapállapotban.[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
válasz Heroldg18 #35916 üzenetére
Én anno alátettem a Lyapota 15-ös kernelét,hogy legyen S2W, gyakorlatilag a működésben nem befolyásolt semmit,a beállítások lehetősége megnőtt (TricksterMod-al),ámde valamelyest az üzemidő csökkent. Azt gondolom,hogy a saját kernelével adja a legjobb párosítást.
Más: A legújabb Viper rom bizony nagyon ott van a szeren,a Venom Tweaks adta beállítási lehetőségekkel gyakorlatilag teljesen személyre szabható,nem kell Xposed,meg egyebek (gapps is benne van),önmagában is nagyszerű.Üzemidőről még nem tudok nyilatkozni,egyebekben eddig bevált. Ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest