Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vatoteam
tag
Nem ez egy specialized p2 cromo
A csengő pedig muszáj a sok gyalogbéka miatt és ez megy a kerékagyhoz -
zekk007
aktív tag
válasz prompt #36888 üzenetére
Valaki kérem segítsen visszarakni a legutolsó gyári romra visszarakást... Jelenleg CM 4.4.4 van rajta... Feljebb kaptamegy xda-s linket de fogalmam nincs hogy melyik nand mentést ill CID számom sem tudom ill honnan tudhatnám meg... Kérem szépen valaki szájbarágos-an leírná nekem és hogy pontosan nekem mire is lenne szükségem az XDA-s linkről?
-
prompt
tag
válasz prompt #36888 üzenetére
En meg talaltam egy ilyet: Android Revolution HD 33.1 . Errol velemeny? Egyszer mar nekialltam, hogy feltegyem, de elakadtam valahol ott, hogy nem talaltam olyan CID-es verziot valamibol amit fel kellett tenni elotte, ami az en telomhoz valo. Vagy ez hulyeseg?
Akkor annyira nem voltam elhivatott, hogy feltegyem, mert epp kijott egy uj frissites es gondoltam akkor kiprobalom azt De most tenyleg szeretnek egy custom gyorsabb, jobb ROM-ot mint a gyari.
-
Heroldg18
tag
válasz prompt #36891 üzenetére
Én az általad linkelt ROM-ot használom már lassan 1 éve. nekem bevált bár a gyári rendszerrel sem volt különösebb gondom. Ebben a Rom-ban a Sense 5 Toolbox-al nagyon sok mindent személyre lehet szabni amit egy gyárinál nem lehet megcsinálni. Azonban nekem lassan már egy másodtelefon lesz a One X és akkor szeretnék rajta kipróbálni más romokat is bár az sem kizárt hogy majd visszatérek az ARHD-ra.
Szerintem ez a Rom CID-től független bár most lehet nagy hülyeséget mondtam . -
-
Márton
nagyúr
válasz prompt #37007 üzenetére
kösz, csernak-nak köszönhetően megoldottam
egy univerzális egyenlegfeltöltéssel a telenornál![ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest