Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacopapi
addikt
Vettem egy MHL kábelt,leírása alapján mindenhez jó,azonban a TV-k re mégsem tudok jelet adni...ha táppal használom,ha nem,tökmindegy. A telefon MHL képes,akkor mit kellene még tennem? A kábel három részes,HDMI kimenet,USB a tápnak és micro USB3.0 a bemenet. Szép piros,de azzal nem megyek semmire

-
Lacopapi
addikt
Kameránál a színek egyensúlyát nem lehet állítani ? Vagy színhőmérsékletet.
-
Lacopapi
addikt
Hmmm...anno a HOX-nál hagytam ott a HTC vonalat,de be kell látnom,hiba volt.Remélem még egy darabig fennmarad a cég,mert akik ilyen telókat tudnak összerakni,azoknak nem szabad elsüllyedni
Persze az ár az nem mindegy és azzal egy kissé el vannak szállva.
De ez az M7 szuper (nekem)...és milyen az ember - már kacérkodom az M8 - cal is.. -
Lacopapi
addikt
Üdv mindenkinek! Most újítottam egy ilyen készüléket - megkésve kicsit,de most sikerült...visszatértem némi kalandozás után a sense világába és igencsak tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest