Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

- 

LOGOUT
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

balika333
tag
válasz

ThorsHUN

üzenetére
						Attól függ miről váltasz! Ha iOs-ről akkor csakis a One, mert a gyorsasága ennek az igazi! Hibátlan! Az S4 nekem döcögősebb volt. Nekem most még van S4 meg One is. Az S4 kijelzője nekem már nagy. Hiába ugyanabban a házban van (kisebben) mint az S3, a nagyobb kijelző miatt nehéz egy kézzel kezelni. Fentebb kell nyúlni, meg lentebb is ér a kijelző. A One kijelzője pont tökéletes! Plusz az panel miatt is jobb a One.
S a kamera kérdés: hibába nagyobb pixel az S4 kamerája, sokkal nehezebben lehet vele éles képet lőni. Fotózom a macskát, az meg feszt forgolódik, nézelődik. 10 képből 2 db volt éles. A One-nal készült képekből pedig 10-ből 9 volt éles. S nem rángattam a telefont, nem mozgattam direkt. Ajánlom a One-t

- 

zack
nagyúr
válasz

ThorsHUN

üzenetére
						Egy dolgot elfelejtesz.
 Itt annak számíthat a véleménye, akinek mindkettő volt, és még ez is csalóka, mert van akinek On-ja volt, és S4-en maradt, és bőven van olyan is, aki S4-ről jött, és marad One-on.
A véleményezések többsége azonban mind olyan júzerektől jön akik hallomásból ezt-azt "elkaptak", és azt szajkózzák, hogy ezt vagy azt vedd ezért meg azért, bőszen sorolják miért ne a másikat válaszd, holott csak az egyikkel van gyakorlati tapasztalatuk...
Én azt mondom neked, mint volt S4 tulaj, ha nem fontos a MicroSD bővíthetőség, ha elfogadod, hogy bizonyos körülmények között jobb képeket lő az S4, akkor nem nyúlhatsz mellé a One vételével. Ez a két szempont, ami ha szinte a legfontosabb, akkor válaszd az S4-et. Minden másban One. Aksiban nálam semmivel sem rosszabb a One, egyformán teljesítenek kb. Kijelző szebb, beszéd minősége az eddigi legjobb, gyorsabb, és optimalizáltabb a szoftver. Mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Antutuban alig pár 100 ponttal erősebb a +200Mhz-en működő S4. A Support is döntő lehet, de igazából az elmúlt években egyik telefonomnak sem volt baja, tehát hiába volt az utsó 3 Samsung premium garis, nem kellett élnem vele. Persze ha gond van, a Samsung azért nyugisabb ügyintézés lehet, de nekem olyan gondjaim voltak az S4-el, amik miatt inkább lemondtam a premium gariról, mert más nagyobb prioritást élvezett. - 

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - Debian GNU/Linux
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Béta iOS-t használók topikja
 - Futás, futópályák
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Elemlámpa, zseblámpa
 - További aktív témák...

- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
 - ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Itt annak számíthat a véleménye, akinek mindkettő volt, és még ez is csalóka, mert van akinek On-ja volt, és S4-en maradt, és bőven van olyan is, aki S4-ről jött, és marad One-on.

Igazából ha fontos a kamera s4, ha a jobb optimalizáció, anyaghasználat akkor One. A külső meg szubjektív, kijelzőben minden tesztben a one nyert.