Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xdmilan
csendes tag
válasz
spawn21
üzenetére
Nos átnéztem a T-s jótállási jegyet illetve még a vonatkozó jogszabályt is. Ilyen 30 napos dologról nem esik szó egyikben sem. Mindkettő említi, hogy törekedni kell arra, hogy kijavítást/cserét legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Mondjuk ebben a megfogalmazásban törekedni nem egy nagy dolog
Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve olyat találtam még, hogyha nem tudták kijavítani akkor az esetben választás szerint visszaveszik/árleszállítást kapok, hozzátéve, hogy az elállás jelentéktelen hibára nem vonatkozik. Erre rámozdulhatok, azonban nem tudom mit tartanak ők jelentéktelen hibának és egy darab rossz pixel, nos nem tudom. Hétfőn lehet bepróbálkozom, egy kis csökkentés jól esne.