Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Strengar #727 üzenetére
Én is vigyáztam az i5-re még csak sima asztalra sem tettem le soha úgy, hogy valamit ne tettem volna alá. Zsebben sem volt mellette soha más. Mégis az éleknél lepattogzott sok helyen. Amikor kicserélték garanciában utána tettem rá fóliát előre, hátra meg oldalra spectra wrap matricát. Na utána már nem volt baj, de akkor meg oda az alu tapintása. (Karcmentesen adtam el) Ott vagy ahol a part szakad. Nem tudom miért kell erőltetni a festett dolgokat.
szerk.: Vagy veszel rá tokot és/vagy full body fóliát vagy elviseled hogy kopni fog.
#728: A Nexus4-nél nem tudom hol van ilyen alu felület, mert az csuma műanyag meg üveg. (Szerencsére)
#730: Az iPhone sem festve van, hanem felületkezelve. Az alu külső része van "átszínezve".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest