Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
Ezt a kérdésedet nem értem: "Megérkezett már a hátlapod?"
Hát hiszen pont azt írtam (az általad is olvasott / hivatkozott) hozzászólásban, hogy: "... 24 nap alatt érkezett meg".Kifogástalan, nagyon szeretem. Engedi láttatni a készülék eredeti szépségét.
Tekintve, hogy műanyag, így karcolódik is (ez természetes).
(Vettem egyet az i5 készülékünkhöz is).A "szállítási feltételek" alatt nem tudom mit szeretnél tudni. Le van írva az általam linkelt eBay oldalon. Annál többet én sem tudok mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest