Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
sipy888
üzenetére
Annyi lemaradt az előző hozzászólásomból, hogy a Telekom által biztosított kölcsönkészüléket az átvételkor kell visszaszolgáltatni, így az fogja elvinni, aki a postától kihozta a javított készüléked, abban a dobozban, amiben hozzád vitték, valamint értelemszerűen nem fogja átvenni a készüléket sérült állapotban, de abban az esetben ki sem adhatja a kezéből a javított telefonodat.
A javítás ideje másfél hét az elszállítás idejétől függően, szóval addig célszerű lenne mielőbb lépned.Azt még célszerű tudni, hogy a javított telefont csak az veheti át, akinek a nevére le lett adva, ami nem feltétlen kell legyen a tulajdonos vagy a számlafizető, de olyan lehetőség nincs, hogy bárki átvehesse.
Szóval erre célszerű odafigyelni, mert könnyen plusz utat intézhet magának az ember a postára. -
Geri89
aktív tag
válasz
sipy888
üzenetére
Nokia 311-nél egyben lehet cserélni az "előlapot", amiben benne van a keret, és az érintőpanel is. Csak az alkatrész 15 körül van..
bár a legjobban szerintem mégis akkor jársz, ha megcsináltatodszerk: ahogy nézem, szerintem vegyél gyorsan egy használt 311-et, azokat már 5-10 közt meg tudod venni, és cseréld ki a két érintőt.
-
BenHans
addikt
válasz
sipy888
üzenetére
Fú basszus, nem tudom mit kéne tenned, de pont kevesebb mint egy héttel ezelőtt beszéltünk itt a cserekészülékekről. Még akkor szerencséd van, mert nekem egy vacak Huawei G510-ért kellett volna kiperkálnom 50ezret ha baja esett volna.
Mekkora rajta a repedés? Működik még? Ha kicsi akkor talán mondhatod hogy így kaptad.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
bár a legjobban szerintem mégis akkor jársz, ha megcsináltatod