- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Diokhan #32616 üzenetére
Rábeszéltél az m8-ra
de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön
enginev3.0 igen én is attól félek hogy ezek a műanyagok nem annyira tartósak
samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is
pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja...
no more én is nyomkodtam témobilba miskolcon kb 2 hete nekem úgy tűnt hogy nem akad de valahogy elsőre ahogy ránéztem tetszett de minél többet láttam annál jobban kiábrándultam
szépnek szép telefon de örülök hogy idejében észbe kaptam
Diokhan ismét
a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak
" snapi 600 benne de ha nem az antutu pontokat nézzünk akkor szerintem sok 800/801 -es mobilok is simán lenyom használat közben
a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék
) de a kamera sajnos tényleg "baklövés" volt. Az jó dolog hogy garanciában cserélték de akinek nincs garancia annak sajnos marad a szerviz
pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára.
enginev3.0 ismét
nekem sem garanciális szóval sajnos én sem tudok mit csinálni
Vaku nélkül ma ilyen képet csinált kissé félhomályban de automatikusra volt állítva a vaku de nem kapcsolta be
pogácsát sütöttünk , unatkoztam és ami megmaradt abból ez lett
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest