Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pr3ciSioN

aktív tag

válasz Diokhan #32616 üzenetére

Rábeszéltél az m8-ra :D de majd csak jövőre veszek mert most néztem hogy a tokokra is meg a tempered glass-ra is azt írták hogy dec 24 és jan 9 között jön :(((

enginev3.0 igen én is attól félek hogy ezek a műanyagok nem annyira tartósak :( samsungot már csak azért nem akarok mert barátnőmnek is az van ( galaxy mini 2 ) nekem pedig s3 volt és az oldalán végig futó "fémes" műanyag ahogy kinézett a telefonom is meg ahogy kinéz az asszonyén is :U pedig és is tokban hordtam és ő is abban hordja...

no more én is nyomkodtam témobilba miskolcon kb 2 hete nekem úgy tűnt hogy nem akad de valahogy elsőre ahogy ránéztem tetszett de minél többet láttam annál jobban kiábrándultam :( szépnek szép telefon de örülök hogy idejében észbe kaptam :D

Diokhan ismét :DDD a szoftverrel nekem sincs bajom hiszen "csak :U " snapi 600 benne de ha nem az antutu pontokat nézzünk akkor szerintem sok 800/801 -es mobilok is simán lenyom használat közben :K a melegedés nekem csak ritkán jön elő van amikor töltöm és van amikor játszom ( stick hero - mondjuk ez nem egy nagyon proci használó alkalmazás de lehet csak azért érzem hogy melegszik mert már annyira szorítom a telefont mérgembe mert úgy felhúz a játék :DDD ) de a kamera sajnos tényleg "baklövés" volt. Az jó dolog hogy garanciában cserélték de akinek nincs garancia annak sajnos marad a szerviz :(( pedig nekem megfelelne az Ultrapixel csak ne lenne lila és sajnos félek hogy az enyém is kezd majd nemsokára.

enginev3.0 ismét :DDD nekem sem garanciális szóval sajnos én sem tudok mit csinálni :((

Vaku nélkül ma ilyen képet csinált kissé félhomályban de automatikusra volt állítva a vaku de nem kapcsolta be pogácsát sütöttünk , unatkoztam és ami megmaradt abból ez lett :DDD

Új hozzászólás Aktív témák