Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
1-N-2-3-4-5-
csendes tag
Én múlt hét hétfőn adtam be és olyan jövő hét közepére várható, tehát 2,5 hét minimum meglessz, lehet hogy még csúszik is. De neked lehet hogy szerencséd lesz és 2 hét alatt is megcsinálják. Egyébként nagyon bosszantó, hogy ennyit kell várni, ráadásul én gsm-be vittem vissza, ezért az állapotát sem tudom lekérdezni, csak a gsm-től kérdezősködni, hogy mikor lesz már kész.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi