- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spark_777
tag
válasz
-=Ghost=- #2982 üzenetére
Igazad van,én is így vagyok ezzel,a Sensationt,nem fogom eladni,mert hibátlan,tényleg makulátlan,egyszerűen sajnálnék tőle megválni,a One S-t pedig a barátnőm fogja használni,mert elege lett a Galaxy Advenceből...
Sajnos tényleg megvan ez a hátrányunk más országokkal szemben,de jelen esetben például Ausztria is ugyanúgy szenved a hiánytól mint mi,és azért ott mások a körülmények,de mégsem kapnak...
Én eddig mindig tokkal védtem a telóimat,sima bőr jól bevált kihúzhatós tokokkal,a ONE-on pedig a ONE X kihúzhatós bőrtokja lifeg mint egy darab rongy!!!Szóval fel a fejjel,másnak is akadnak ilyen gondjai mint neked,és látod én már meg is jártam rendesen,egyből vihettem is vissza,ami azért annyira nem buli,főleg hogy nem lakom olyan közel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest