Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
spawn21 #27326 üzenetére
Én erre csak két dolgot szeretnék reagálni. Az egyik az, hogy a stílusodból kicsit vegyél vissza. Köszönöm.
A másik, hogy én egy szóval sem írtam, hogy valaki ne vegyen jobb telefont, ha tényleg komoly újításokról van szó. Persze ettől még mindenki azt vesz, amit akar, de véleményem azért lehet, amit véletlenül sem fejtettem ki, hogy senkinek ne legyen oka indulatból lereagálni. Egyébként sem erre irányult a válaszom, csupán némi sebességkülönbségről volt szó tudtommal
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő