- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt honnan veszed, hogy ez kamu?
miért lenne az?
ha megnézed sok egyéb videó van ugyanezen orosz oldaltól és millió egyéb teszt is.
nem értem miért rontanák szándékosan a ONE imázsát?(#242) istnag!
én a linkelt videóból nem látom, hogy miért lenne jobb a ONE....
mivel egyiket sem fogtam még a kezemben, nem tudtam egymás mellé tenni, így csak pl. ezt a videót tudom alapul venni.
no meg azt, hogy a mostani SIII is brutál jó videót csinál!csak hogy tiszta legyen, nem vagyok samsung buzi!
kb. 3 hónapig használtam i5-öt, előtte One X-et szintén kb. 2-3 hónapig. most kb. 4 hónapja pedig SIII-at.
előtte is volt már szinte minden, szóval nem elfogult, hanem realista vagyok.(#247) FeRRaR1!
az s3 milyen kijelző "állásban" volt?
egyszerűen rámondani, hogy túlszaturált.....
a Shitsungok......(itt szerintem a Samsungra utalsz) gondoltak arra, hogy legyen lehetőség kinek szájíze szerint állítania a kijelzőt.....ami ugye minden csúcstelefonban benne van....vagy nem ? -
Xaels
félisten
Ne is mond a GSMArena-t. One tesztben lőttek pár távoli képet a szemközti épületről meg 1-2 belsős tesztet megcsináltak azt ennyi. Ma nézem az S4 tesztet és lazán kimentek a szabadba relatív fotóztak egy csomót...
(#244) kovee01: vegyél te Plazma TV-t és nézd rajta a Maúnikah sót... Alulméretezve vagy sem, de ennyit bír a konkurencia is. Ezek már nem 3310-es szintű telók amikhez hozzá sem nyúlt az ember hetekig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged