- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Dominó85 #227 üzenetére
mikor HOX-om volt, sajnos ugyanezt tapasztaltam.
ha már egy picit oldalról kellett néznem a kijelzőt, már szürkült, (egyébként szemből is számomra gagyi hatása volt) egyre kevesebb dolgot lehetett látni.
lehet kamu a kép, de én a HTC és SIII vonatkozásában teljesen ezt láttam/látom. -
DiamondBack
senior tag
válasz
Dominó85 #227 üzenetére
az üzemidőbe beletörődtünk már szerintem mindannyian akik "2(4)maggal4colfölött" telefonálunk... reggel lehúzom-este felteszem.
(#228) HUTCHDB: ej de jól sikerült fénykép, az l9 képe ugy néz ki mintha összekeverték volna az SIII-mat meg az Xperia Z-t, nem tudom hogy van megvilágítva de ezt az effektet én nem tudom előhozni rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged