Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
A tok szerintem karcolódik rendesen. És az nagyon csúnya átlátszónál.
-
Szakiii
addikt
Igazad van, tényleg nem próbáltam úgyhogy elnézést is kérek, csak rengeteget olvastam az elmúlt pár napban hogy itt hiba ott hiba a custom romokon ebből voltam le következtetést amiért most elnézést kérek. Kipróbálnék egyébként én is egy modolt gyári romot mert ami nekem hiányzik az a root, 1-2 dolgot lepucolnék a telóról csak ugye így nem tudok, gyári rom megfelelne szép tisztán.

-
Szakiii
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Ezek után magyarázzátok már meg miért nem jó a gyári
tudom már kérdeztem de nekem minden tökéletes rajta 0 laggal semmi gond nincs rajta. Én is mindig romoltam a régebbi telóimat note 2 ig mert kellett de ezen a telefonon tényleg csak gányolásnak lehet nevezni mert haszna nincs csak árt. -
Szakiii
addikt
marketről meg tudok venni 1-2 dolgot de a legtöbbet nem engedi, ötlet hogy mitől lehet? (fizetős dolgokra értem)
-
Szakiii
addikt
Olyan root lehetőség van mint anno sgs 1en hogy csak újraindításig él és semmi mást nem csinál csak addig működik amíg ujranem lesz indítva a telefon? Ha van ilyen az is csak s-off után meg unlock után? (garit nem szeretném bebukni)
-
Szakiii
addikt
Sikerult eltuntetni a lenti pottyoket es home gombra beallitani a menut.
-
Szakiii
addikt
Na rendeltem egy olyan skin wrapot kíváncsi leszek megérte e.

-
Szakiii
addikt
Nekem is kijött.

-
Szakiii
addikt
Gyari tv appnal T-home set boxhoz otlet hogy melyiket kell valasztani? ( van t-home de nem kezeli)
-
Szakiii
addikt
válasz
leonaprofi
üzenetére
smart ir remote for htc one, ha jól emlékszem ezzel mindent lehet szinte

-
Szakiii
addikt
válasz
spawn21
üzenetére
Szerintem is plusz jöhet rá egy ultravékony átlátszó tok
ez a 2 már elég kell hogy legyen és még jól is néz ki.Btw.: az első hozzászólásban romolásról lesz leírás? Kicsit bonyolultabb ez az s-off unlock stb mint anno note 2nél volt és inkább nem vágok bele pontos magyar leírás nélkül. S-off unlock vissza csinálható?
-
Szakiii
addikt
-
Szakiii
addikt
Tudtok ajanlani egz jo kis tokot olcson?
-
Szakiii
addikt
Üdv, nektek is nagyon tud melegedni a telefon? Vagy esetleg ez széria hiba? Energia takarékos módban oké de ha kikapcsolom borzasztóan fel tud melegedni még netezéstől is esetleg gariztatni kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

tudom már kérdeztem de nekem minden tökéletes rajta 0 laggal semmi gond nincs rajta. Én is mindig romoltam a régebbi telóimat note 2 ig mert kellett de ezen a telefonon tényleg csak gányolásnak lehet nevezni mert haszna nincs csak árt.
Úgyis azt használja mindenki amelyik jobban tetszik neki.